Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Hej Kasia . Zmeczona i senna jestem a takto dobreze dziekuje
A jak u Ciebie ?
Zostawiam wiruski
kochana to śpij póki możesz i odpoczywaj bo jak dzidzi przyjdzie to mogą byc noce nie przespane, a jak tam nadal pracujesz mówiłaś o ciązy? A u mnie jak narazie ok bez szczególnych zmian.
Marineczka kciuki sie przydadzą -
Dziewczyny powiedzcie o co to moze chodzic: Rozpoczynam dzis nowy cykl. Chce zmienic od dzis moja stala godzine pomiaru temperatury. W poprzednim byla inna. Wiec klikam np na 8.00 i na poprzednim wykresie wszystkie koleczka zamalowane nagle zmieniły sie w puste;/ Wiec nie wiem co mam teraz ustawic zeby były nadal pełne, mimo ze teraz zmienie godz pomiaru.
-
Kasiula09 wrote:No to Monia do roboty ja dziś robiłam ale negatywny pewnie znowu ovulka po 20dc
no pracujemy, pracujemy
ja niestety też nie pomogę bo nie zmieniałam nigdy godziny.
nooo u mnie owulka w 20 dc to juz niezły sukces bo mi sie na szczęście cykl skraca bo po tabl anty zaczynałam od cyklu 50 dniowego.. wiec teraz to juz sukces że mi sie skróciły. Teraz obstawiam na przerwe 9- cio miesięczną -
Kurcze dziewczyny dzis rano myślałam ze mnie szlag trafi... liczyłam ze bedzie skok a tu z ciekawości temp zmierzona ok 5.15 - 36,11.. a potem zmierzyłam o mojej stałej porze to tak jak na wykresie pokazuje. Powiedzcie mi czy mimo 2 testow owu pozyt. nie bede miec owulki ?
tak liczyłam na ten cykl bo i z tym zelem i z salfazinem...