Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiruskuje myslami codziennie:)ile sie tylko da trzymam za Was mocno kciukasy!!! U mnie narazie ok:) strasznie mi zimno,mam lodowe w domu mimo ze grzejnik grzeje, siedze wlasnie owiniete w kocu.jakas masakra.... Naprawde jest chlodno..musze pomyslec o jakims dodatkowym grzejniczku stojacym,bo jeszcze by tego brakowalo zebym sie rozchorowala:/ dosc juz bym miala totalnie..
marinareczka lubi tę wiadomość
-
no działamy, działamy i pierwszy cykl mamy z tym żelem conceive więc mam nadzieje że dostaniemy choć a walentynki prezent, bo na moje styczniowe urodzinki nie wyszło dziewczynki ale zerknijcie a moja temp... test pozytywny i liczyłam dziś a skok a tu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 11:35
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, Miska milego dnia!
Intensywnie lapie Wasze wiruski.
Choc nastroje typowo okresowe. Poki co plamien nie mam ( a zawsze mialam przed okresem), ale moze to zasluga doowciipnego progesteronu. Jutro bHCG w Klinice, a po poludniu wyniki. Caly czas mam nadzieje, ze lewy jajowod przechwycil jajeczka z prawego jajnika, a koncu te moje jajniory sie 'caluja', wiec sa blisko siebie.
Poki co bola krzyze i podbrzusze, mam wahania nastrojow, latwo sie denerwuje i czesto placze. I do tego te moje typowe bole podczas wizyty w WC - uroki endometriozy. No i piersi juz nie bola. Wszystko przemawia za @, ale nadzieja nie daje mi spokoju
Jutro pewnie bede sie Wam zalic, ze bHCG nie wskazuje na zielonosci, wiec z gory przepraszam Ale... to dopiero jutro!
Jeszcze 25 h niepewnosci.
Mimo wszystko, prosze, trzymajcie kciuki!
-
Monia mysle ze teraz bedzie szła w góre. Gdzieś czytałam ze pozytywny test ovu oznacza ze wzrasta LH i ovulka nie musi wystapić od razu tylko w ciągu chyba od 24 do 34 godzin czy jakoś tak także cierpliwości jutro powinna odbić
Miska tylko nam sie tu teraz nie przeziębiaj, i jak trzeba to siedz pod kocem i sie grzej
Marineczka oby coś z tego byłomarinareczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Monia to działajcie u mnie na daniach bedą płodne wiec tez zaczynamy walkę
Misia, Ewelinka jak tam sie czujecie ? Poprosimy tu o baaardzo duzo wirusków
A jak u Ciebie ?
Zostawiam wiruski