Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze dziewczyny aż mnie zatkało że tyle odpowiedzi - dziękuję Wam baaardzo mocno!!! więc jeśli chodzi o PCO/PCOS to niby coś mówił po usg, że to może być to, ale hormony na to nie wskazują - bo wszystkie niby w normie. Estradiol tylko miałam podwyższony w 3dc, a prolaktynę miałam 23,9 (norma jest do 26). Dostałam zdjęcie usg tego jajnika z pęcherzykami, ale ja tam nic nie widzę
Ja duuphaston miałam brać ale mnie wątroba bolała i dlatego dostałam luteinę dopochwowo + castangus. Tylko nie wiem w jakim celu i na najbliższej wizycie muszę go dopytać, bo też mi się wydaje że 4 tabl. na dobę to dużo. Ja cykle mam średnio co 29-36 dni. pozdrowionka dla wszystkich
Jackie lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualnyFasolinka ma 2mm dostalam zdjecie jest to 4tyd 6 dzien tak jak owu wyliczylo wszystko jest dobrze nastempna wizyta 12 lutego na bicie serduszka
http://zapodaj.net/691f686914248.jpg.htmlMajka86, Sylvka, natasza82, marinareczka, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dobrze kochana
Ja do was bede zagladac .
A jak tam u Ciebie kochana ??
Cieszę się że dobrze i w ogóle jak patrzę na Twój suwaczek to mi się od razu uśmiech na twarzy pojawia - cieszę się razem z Tobą
u mnie ok - siedzę, kawkę piję i tak oglądam wszystkie zielone kropyEwelina23 lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny