Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:ja w biegu i z doskoku dziś do pracy mam na 14 ale jeszcze zawsze zbierze się mnóstwo drobnostek które muszę załatwić jeszcze sprzątnę łazieneczkę a później to na mieście szaleję poczta księgowa zakupki
fajna pogoda się u nas robi już tak czuć wiosnę w powietrzu oby tak zostało.
Nooo, na wiosnę faktycznie mogłoby się coś zadziać. -
nick nieaktualny
-
ja mam cykle między 28 a 32 dni wole te krótkie bo wtedy szybciej jest nowa szansa, ale cóż tego nie wybieram
Landrynka ja dodatkowo w środe idę na podgląd jajeczka zresztą jak środa minie to już bliżej weekendu, szkoda tylko że tym razem jest moja sobota pracująca
Jutro mamy kontrole z nfz już się zastanawiam czego się przyczepią bo przecież czegoś muszą, nie może być tak że wszystko jest pięknie
ale dobrze niech minie i znów na dwa lata pewnie będzie spokój -
nick nieaktualny
-
Mi minął bardzo miło, w pracy tylko 4 h, a jutro wolne!!! (koleżanka mi odrabia). Tak więc pozytywnie
A po owulce jakoś tak nie mam żadnych objawów, nic nie czuję, nic nie mnie kuje, nic mnie nie gniecie, nie narzekam na nic.
Cieszę się, że cykl mi się skrócił te 2-3 dni, szybciej będzie wiadomo co i jak Poza tym w w dniu planowanej @ jedziemy na narty, a tak dowiem się czy mogę w ogóle jechać wcześniej
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Cześć dziewczyny, od grudnia czaiłam się na ovu aż w końcu jestem. Czytałam forum i zapragnęłam dzielić się z Wami moimi przeżyciami. Nie wiem dokładnie na którym temacie się przedstawić. Skorygujcie jeśli to nie na tym temacie. Chociaż tu wydawało by mi się na miejscu bo też czuję się olana. Cieszę się że wystartowałam na ovu w 2 cyklu starania. PozdrawiamIda lubi tę wiadomość
-
Elisse wrote:Witajcie!
Cześć dziewczyny, od grudnia czaiłam się na ovu aż w końcu jestem. Czytałam forum i zapragnęłam dzielić się z Wami moimi przeżyciami. Nie wiem dokładnie na którym temacie się przedstawić. Skorygujcie jeśli to nie na tym temacie. Chociaż tu wydawało by mi się na miejscu bo też czuję się olana. Cieszę się że wystartowałam na ovu w 2 cyklu starania. Pozdrawiam
Jak tam? Jak staranka? -
nick nieaktualnyOd grudnia zrobiłam 8 testów wszystkie negatywne. Odstawiłam antykoncepcje w grudniu po 9.12, wiec praktycznie teraz jest pierwszy czysty cykl. Mam nadzieje z pełną owulacją. Mam jedno dziecko syn ma 7 lat. Bardzo chce rodzeństwa a ja chcę przeżyć to jeszcze raz. Tym bardziej, że teraz ma kto o mnie dbać.
Ida lubi tę wiadomość
-
Życzymy powodzenia Kochana Nie wszystkim dziewczynom po antykoncepcji blokują się cykle. Ja jestem tego najlepszym przykładem Po odstawieniu (kilka lat temu) od razu wszystko było ok, cykle regularne, objawy owulacyjne też. Tak więc pozytywne nastawienie i będzie dobrze
Podobno po tabsach następuje hiperpłodność i można szybciej zajść w ciążę
Czego Ci życzę