X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humor dopisuje.

Ida lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)
    jutro lekarz ! już nie mogę się doczekać :D

Ida lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    cześć :)
    jutro lekarz ! już nie mogę się doczekać :D
    Ja też mam wizytę :) I też jakoś tak cieszę się na nią, bo to pierwsza w ciągu starań :) Mam już całą listę pytań do gina ;)
    Powodzenia :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a o co będziesz pytać ? może mi coś istotnego umknęło?
    moja to już chyba 4wizyta podczas starań :/

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczynki<3 Mam do was pytanie. Nie wiecie czy to normalne ze bedac przed owulacja nie czuje jej objawow? Mam 14dc a nie czuje nic. zadnego bolu jajnika, podbrzusza itp. W poprzednim cyklu chyba od 11dc bolał mnie jajnik a teraz nic. Mam nadzieje ze to nic takiego, albo jeszcze poczuje owu ;)

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    cześc dziewczynki<3 Mam do was pytanie. Nie wiecie czy to normalne ze bedac przed owulacja nie czuje jej objawow? Mam 14dc a nie czuje nic. zadnego bolu jajnika, podbrzusza itp. W poprzednim cyklu chyba od 11dc bolał mnie jajnik a teraz nic. Mam nadzieje ze to nic takiego, albo jeszcze poczuje owu ;)
    ja też czasem nic nie czuję a mam owulkę więc nie denerwuj się na pewno wszystko gra :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ida a o co będziesz pytać ? może mi coś istotnego umknęło?
    moja to już chyba 4wizyta podczas starań :/
    Hm, ja takie podstawowe pytania. Typu - czy potrzeba jakieś badania zrobić, czy muszę brać jakieś suplementy i jakie, czy mąż też coś powinien brać i czy już musi się przebadać, co mam brać w trakcie migren, itd. A Ty co byś jeszcze poleciła?

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Cześć Ezia :)

Ja się nie orientuję za bardzo, ale tak jak mówi Kaśka - nie zawsze się czuje. A może tym razem owula przyjdzie później do Ciebie? Do mnie np przyszłą troszkę wcześniej tym razem ;)

Ezia90 lubi tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) Ja tak mam,że w tym miesiącu był odczuwalny ból jajników i ogólnie czułam, że coś się dzieje a np. miesiąc temu cisza i spokój. Męczyłam swoją gin.o to i mnie uspokoiła,że wszystko jest dobrze i mogę raz odczuwać a raz nie bo na to niestety nie ma reguły i mimo tego jak cykl jest regularny to co miesiąc zachodzą w nim różne zmiany i odczuwamy wszystko inaczej.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Kochane dziewczynki życzę wam z całego serca szczęśliwych Walentynek , owocnych przede wszystkim . Pełnych miłości , ciepła , radości z wspólnie spędzonych chwil namiętności . Niech cały Rok będzie dla Was tak piękny jak ten magiczny dzień zakochanych <3 :*

cb0k.jpg

Kaśka, Katha81 lubią tę wiadomość

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik wrote:
    Witam dziewczynki :) Ja tak mam,że w tym miesiącu był odczuwalny ból jajników i ogólnie czułam, że coś się dzieje a np. miesiąc temu cisza i spokój. Męczyłam swoją gin.o to i mnie uspokoiła,że wszystko jest dobrze i mogę raz odczuwać a raz nie bo na to niestety nie ma reguły i mimo tego jak cykl jest regularny to co miesiąc zachodzą w nim różne zmiany i odczuwamy wszystko inaczej.

To troszke mnie uspokoiłaś, ale i tak cos mi sie zdaje ze owulki nie bedzie. Juz pomijajac brak objawów owu, ale sadzac po niskiej i ciagle tej umiarkowanej temperaturze. No chyba ze faktycznie owulacja bd pozniej. Hmm

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i jeszcze jedna rzecz ;) dzis rano o 7.30 zmierzyłam temp i było 36,29. Potem ponownie zmierzyłam o 8.00 ( mojej stałej godzinie) i było 36,21 czyli niższa... Dziwne bo ta pozniejsza zawsze jest wyzsza. Ale moze to dlatego ze przez te pół godzinki drzemałam pod samym kocykiem i temp ciała mi sie zmniejszyła. Ale podobno liczy sie ta pierwsza zmierzona to wpisałam ta pierwsza

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza...szkoda, ze forum upadło :(

Katha81 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Ale tu cisza...szkoda, ze forum upadło :(
    nooo szkoda .. zapraszam na "dziewczyny starające sie o pierwsze maleństwo" niektóre z nas m.in ja sie tam przeniosły :) zapraszam :)

Katha81 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo szkoda .. zapraszam na "dziewczyny starające sie o pierwsze maleństwo" niektóre z nas m.in ja sie tam przeniosły :) zapraszam :)

ooo to ja tez sie przeniose :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny :)
    jak samopoczucie w czwartek??? cos się zmieniło od mojej nieobecności?? cos przybyło??
    buziaki

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proponuje reaktywoać ten wątek:D Przecież tu takim ciepłem biło:):):) Wracać mi i to zaraz!!! :)

Kasiula09, Ezia90 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za :)

age.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaglądam, ale wątek został 'olany' :D

Sylvka lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja zaglądam, ale wątek został 'olany' :D

Może nie tyle olany co przeniesiony na fb

age.png
‹‹ 666 667 668 669 670 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ