Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek no właśnie już takie odliczanie a raczej wyglądanie żeby tylko @ nie przyszła i tempka utrzymywała sie w miare na takim poziomie jak jest teraz, ale jakoś mam mieszane uczucia no ale taką cichutką nadzieje mam ze sie udało a jak bedzie to zobaczymy
-
Kasiula i ja mam nadzieję że się tym razem uda
zgadzam się to odliczanie dni do końca jest najgorsze.. zresztą ostatnio nic tylko liczę, a to do owu,a to do @.. mam nadzieję że teraz będę odliczać czas do porodu
I każdej z nas tego jak najszybciej życzę -
nick nieaktualnyHej Kochane widzę że wątek pomału znów wraca do rozmów mam nadzieję ze będzie tak jak dawniej
MY nie dawno wróciliśmy z wypadu na miasto byliśmy ze znajomymi coś zjeśc napić sie i pogadać
Ja piłam tylko gorącą czekoladę z bitą śmietaną ( nie mogłam się oprzeć jak dwie koleżanki i kolega sb to zamówili ) hehe uległam i sharmę to jedzonka :)mój się napił piwka i zamówił sb kiełbaskę z grilla z cebulką ogólnie wypad udany mimo że jedna z koleżanek pokłóciła sie ze swoim chłopakiem i pojechali do domu zostawiając nas bez słowa ale bywa i tak wkurzyła sie ze za duzo wypil i sie opił ahh ci faceciWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 23:21
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam poniedziałkowo
choć nie lubie poniedziałków zaraz trzeba będzie się do pracy szykować
Landrynka fajnie że wypad się udał, choć zachowanie znajomych średnie..
My w sobotę robiliśmy małą imprezkę przynajmniej się człowiek odstresował trochę i dobrego jedzonka pojadłam bo oczywiście jak zwykle naszykowałam za dużo więc zaraz na śniadanie będę dokańczać sałatki
Miłego dnia
Już coraz bliżej środy!! -
hej dziewczyny
sorki że tak wczoraj szybko was opuściłam bez słowa ale mega zmęczona byłam i nawet nie wiem a już zasnęłam
też się cieszę że trochę tu wróciłyśmy bo jakoś to bardziej dla mnie naturalne że tu mogę się wyżalać o moim cyklu haha
buziaki dla wszystkich i miłego dzionkaIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelku no znajomi nie zbyt się zachowali ...
Dziś nas zapraszają do siebie może im głupio
Karmelku fajne podejście że blisko środy też nie lubię poniedziałków wszystko na nowo się zaczyna i w kółku to samo ehhh. Nie ma to jak weekendy które tak szybko lecą ...
Smacznego Kochana :*
Kasia oby wszystkie tutaj wróciły i było jak dawniej ale chyba już dziewczyny całkowicie się na fb przeniosły
Kurde muszę iść do sklepu a tak mi się nie chce w piżamce jestem jeszczeKaśka, Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Miłe Panie! Jak poranek? Ja się wyspałam, bo do pracy mam w poniedziałki zawsze na 12
Co do wykresów to mi dziś przesunęło owulkę na 16 dc, bo włączyłam do wykresu pomiar, który myślałam, że nie jest miarodajny, a w sumie raczej był. Cóż, teraz okazuje się, że miałam niewielki odchył od normy - czyli 2-3 dni.
Idę na śniadanko, mam nadzieję, że coś tu będzie się działo -
Dzień dobry Ja tylko na chwile bo musze sobie szkolenie obejrzyć w pracy co tam mi sie nowego zmienia
Landryneczka zachowanie znajomych faktycznie nie na miejscu ale cóż takie zycie to prawda fajnie by było jak by tu dziewczyny wróciły bo i dla mnie jest wygodniej pisać tu niż tam, bo na fb ja moge jedynie po południami po pracy a wiadomo ze zawsze coś w domu jest do roboty a tu to moge siedziec i w pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w biegu i z doskoku dziś do pracy mam na 14 ale jeszcze zawsze zbierze się mnóstwo drobnostek które muszę załatwić jeszcze sprzątnę łazieneczkę a później to na mieście szaleję poczta księgowa zakupki
fajna pogoda się u nas robi już tak czuć wiosnę w powietrzu oby tak zostało.
Ida lubi tę wiadomość