Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek no właśnie już takie odliczanie a raczej wyglądanie żeby tylko @ nie przyszła i tempka utrzymywała sie w miare na takim poziomie jak jest teraz, ale jakoś mam mieszane uczucia no ale taką cichutką nadzieje mam ze sie udało a jak bedzie to zobaczymy :)

preg.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Witaj Ida :)
    Hej :) No ja jestem za reaktywacją :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula i ja mam nadzieję że się tym razem uda :)
    zgadzam się to odliczanie dni do końca jest najgorsze.. zresztą ostatnio nic tylko liczę, a to do owu,a to do @.. mam nadzieję że teraz będę odliczać czas do porodu :D
    I każdej z nas tego jak najszybciej życzę ;)

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku, a ile się starasz?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida właśnie idzie nam 10cykl, z tym że styczeń odpadł więc w sumie 9cykl nie mniej jednak dłuży się to już okropnie :/

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę, choć my dopiero 2. O, chyba im dłużej tym gorzej, co? Ja jeszcze nie doświadczyłam frustracji czy smutku z powodu braku dwóch kresek, ale mogę sobie wyobrazić jakie to potrafi być bolesne... Trzymaj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane widzę że wątek pomału znów wraca do rozmów mam nadzieję ze będzie tak jak dawniej :)

MY nie dawno wróciliśmy z wypadu na miasto byliśmy ze znajomymi coś zjeśc napić sie i pogadać :)
    Ja piłam tylko gorącą czekoladę z bitą śmietaną ( nie mogłam się oprzeć jak dwie koleżanki i kolega sb to zamówili ) hehe uległam :) i sharmę to jedzonka :)mój się napił piwka i zamówił sb kiełbaskę z grilla z cebulką :) ogólnie wypad udany mimo że jedna z koleżanek pokłóciła sie ze swoim chłopakiem i pojechali do domu zostawiając nas bez słowa ale bywa i tak wkurzyła sie ze za duzo wypil i sie opił :D ahh ci faceci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 23:21

Ida lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :D wreszcie sie tu coś dzieje :)

Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :*
    Miłego dnia życzę :)

Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam poniedziałkowo :)
    choć nie lubie poniedziałków zaraz trzeba będzie się do pracy szykować :/
    Landrynka fajnie że wypad się udał, choć zachowanie znajomych średnie..
    My w sobotę robiliśmy małą imprezkę :) przynajmniej się człowiek odstresował trochę :) i dobrego jedzonka pojadłam bo oczywiście jak zwykle naszykowałam za dużo ;) więc zaraz na śniadanie będę dokańczać sałatki :)
    Miłego dnia :)
    Już coraz bliżej środy!! :D

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny <3
    sorki że tak wczoraj szybko was opuściłam bez słowa ale mega zmęczona byłam i nawet nie wiem a już zasnęłam :-)
    też się cieszę że trochę tu wróciłyśmy bo jakoś to bardziej dla mnie naturalne że tu mogę się wyżalać o moim cyklu haha
    buziaki dla wszystkich i miłego dzionka <3

Ida lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku no znajomi nie zbyt się zachowali ...
    Dziś nas zapraszają do siebie :) może im głupio :D
    Karmelku fajne podejście że blisko środy też nie lubię poniedziałków wszystko na nowo się zaczyna i w kółku to samo ehhh. Nie ma to jak weekendy które tak szybko lecą ...
    Smacznego Kochana :*

Kasia oby wszystkie tutaj wróciły i było jak dawniej ale chyba już dziewczyny całkowicie się na fb przeniosły :(

Kurde muszę iść do sklepu a tak mi się nie chce w piżamce jestem jeszcze :D

Kaśka, Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Miłe Panie! :) Jak poranek? Ja się wyspałam, bo do pracy mam w poniedziałki zawsze na 12 :D
    Co do wykresów to mi dziś przesunęło owulkę na 16 dc, bo włączyłam do wykresu pomiar, który myślałam, że nie jest miarodajny, a w sumie raczej był. Cóż, teraz okazuje się, że miałam niewielki odchył od normy - czyli 2-3 dni.
    Idę na śniadanko, mam nadzieję, że coś tu będzie się działo :)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja tylko na chwile bo musze sobie szkolenie obejrzyć w pracy co tam mi sie nowego zmienia :/
    Landryneczka zachowanie znajomych faktycznie nie na miejscu ale cóż takie zycie :/ to prawda fajnie by było jak by tu dziewczyny wróciły bo i dla mnie jest wygodniej pisać tu niż tam, bo na fb ja moge jedynie po południami po pracy a wiadomo ze zawsze coś w domu jest do roboty a tu to moge siedziec i w pracy :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida Hej Kochana smacznego :*
    Hej Kasiu musimy pogadać z nami Kobietkami żeby to wróciły ja też wolę tu pisać :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do sklepu po śniadanko dla Misiaczka :) i zanieść mu do pracy :) Wiec na razie papa :*

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za tym, by pisać tu. Jakoś fb i te nasze sprawy mi nie pasują razem... No ale cóż, może jeszcze któraś się do nas zgłosi :) A jak nie to damy radę same! :D

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny, ile się Wam wahają cykle?

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w biegu i z doskoku dziś :-) do pracy mam na 14 ale jeszcze zawsze zbierze się mnóstwo drobnostek które muszę załatwić :-) jeszcze sprzątnę łazieneczkę a później to na mieście szaleję poczta księgowa zakupki :-)
    fajna pogoda się u nas robi już tak czuć wiosnę w powietrzu oby tak zostało.

Ida lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może jak nasze jajeczka poczują wiosnę to się coś z nich wykluje hehe :-D

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
‹‹ 664 665 666 667 668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ