SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek no właśnie już takie odliczanie a raczej wyglądanie żeby tylko @ nie przyszła i tempka utrzymywała sie w miare na takim poziomie jak jest teraz, ale jakoś mam mieszane uczucia no ale taką cichutką nadzieje mam ze sie udało a jak bedzie to zobaczymy :)

age.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Witaj Ida :)
    Hej :) No ja jestem za reaktywacją :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula i ja mam nadzieję że się tym razem uda :)
    zgadzam się to odliczanie dni do końca jest najgorsze.. zresztą ostatnio nic tylko liczę, a to do owu,a to do @.. mam nadzieję że teraz będę odliczać czas do porodu :D
    I każdej z nas tego jak najszybciej życzę ;)

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku, a ile się starasz?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida właśnie idzie nam 10cykl, z tym że styczeń odpadł więc w sumie 9cykl nie mniej jednak dłuży się to już okropnie :/

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę, choć my dopiero 2. O, chyba im dłużej tym gorzej, co? Ja jeszcze nie doświadczyłam frustracji czy smutku z powodu braku dwóch kresek, ale mogę sobie wyobrazić jakie to potrafi być bolesne... Trzymaj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane widzę że wątek pomału znów wraca do rozmów mam nadzieję ze będzie tak jak dawniej :)

MY nie dawno wróciliśmy z wypadu na miasto byliśmy ze znajomymi coś zjeśc napić sie i pogadać :)
    Ja piłam tylko gorącą czekoladę z bitą śmietaną ( nie mogłam się oprzeć jak dwie koleżanki i kolega sb to zamówili ) hehe uległam :) i sharmę to jedzonka :)mój się napił piwka i zamówił sb kiełbaskę z grilla z cebulką :) ogólnie wypad udany mimo że jedna z koleżanek pokłóciła sie ze swoim chłopakiem i pojechali do domu zostawiając nas bez słowa ale bywa i tak wkurzyła sie ze za duzo wypil i sie opił :D ahh ci faceci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 23:21

Ida lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :D wreszcie sie tu coś dzieje :)

Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :*
    Miłego dnia życzę :)

Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam poniedziałkowo :)
    choć nie lubie poniedziałków zaraz trzeba będzie się do pracy szykować :/
    Landrynka fajnie że wypad się udał, choć zachowanie znajomych średnie..
    My w sobotę robiliśmy małą imprezkę :) przynajmniej się człowiek odstresował trochę :) i dobrego jedzonka pojadłam bo oczywiście jak zwykle naszykowałam za dużo ;) więc zaraz na śniadanie będę dokańczać sałatki :)
    Miłego dnia :)
    Już coraz bliżej środy!! :D

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny <3
    sorki że tak wczoraj szybko was opuściłam bez słowa ale mega zmęczona byłam i nawet nie wiem a już zasnęłam :-)
    też się cieszę że trochę tu wróciłyśmy bo jakoś to bardziej dla mnie naturalne że tu mogę się wyżalać o moim cyklu haha
    buziaki dla wszystkich i miłego dzionka <3

Ida lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku no znajomi nie zbyt się zachowali ...
    Dziś nas zapraszają do siebie :) może im głupio :D
    Karmelku fajne podejście że blisko środy też nie lubię poniedziałków wszystko na nowo się zaczyna i w kółku to samo ehhh. Nie ma to jak weekendy które tak szybko lecą ...
    Smacznego Kochana :*

Kasia oby wszystkie tutaj wróciły i było jak dawniej ale chyba już dziewczyny całkowicie się na fb przeniosły :(

Kurde muszę iść do sklepu a tak mi się nie chce w piżamce jestem jeszcze :D

Kaśka, Ida, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Miłe Panie! :) Jak poranek? Ja się wyspałam, bo do pracy mam w poniedziałki zawsze na 12 :D
    Co do wykresów to mi dziś przesunęło owulkę na 16 dc, bo włączyłam do wykresu pomiar, który myślałam, że nie jest miarodajny, a w sumie raczej był. Cóż, teraz okazuje się, że miałam niewielki odchył od normy - czyli 2-3 dni.
    Idę na śniadanko, mam nadzieję, że coś tu będzie się działo :)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja tylko na chwile bo musze sobie szkolenie obejrzyć w pracy co tam mi sie nowego zmienia :/
    Landryneczka zachowanie znajomych faktycznie nie na miejscu ale cóż takie zycie :/ to prawda fajnie by było jak by tu dziewczyny wróciły bo i dla mnie jest wygodniej pisać tu niż tam, bo na fb ja moge jedynie po południami po pracy a wiadomo ze zawsze coś w domu jest do roboty a tu to moge siedziec i w pracy :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida Hej Kochana smacznego :*
    Hej Kasiu musimy pogadać z nami Kobietkami żeby to wróciły ja też wolę tu pisać :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do sklepu po śniadanko dla Misiaczka :) i zanieść mu do pracy :) Wiec na razie papa :*

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za tym, by pisać tu. Jakoś fb i te nasze sprawy mi nie pasują razem... No ale cóż, może jeszcze któraś się do nas zgłosi :) A jak nie to damy radę same! :D

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny, ile się Wam wahają cykle?

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w biegu i z doskoku dziś :-) do pracy mam na 14 ale jeszcze zawsze zbierze się mnóstwo drobnostek które muszę załatwić :-) jeszcze sprzątnę łazieneczkę a później to na mieście szaleję poczta księgowa zakupki :-)
    fajna pogoda się u nas robi już tak czuć wiosnę w powietrzu oby tak zostało.

Ida lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może jak nasze jajeczka poczują wiosnę to się coś z nich wykluje hehe :-D

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
‹‹ 664 665 666 667 668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ