Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:kiedyś tez myślałam o adopcji..
szukałam już informacji, ale jednak chce urodzić drugie dziecko. Mam nadzieję że może trzeciemu będę mogla dać tak szczęście..
Ja też chciałabym mieć swoje dziecko, ale nie wiem czy będzie mi to dane.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
przyplątało się do mnie od rana to delikatne plamienie, myślałam że się rozkręci do wieczora, ale jeszcze nie, pewnie walnie jutro i to jak! przy takim endo jakie miałam to mnie chyba zaleje już się boję !
poza tym znów robię ciasto francuskie tym razem na ostro z serem białym i szpinakiem
na kolacje naszło mnie na jajka z majonezem
kurde gdyby nie ta @ .. -
karmelek wrote:przyplątało się do mnie od rana to delikatne plamienie, myślałam że się rozkręci do wieczora, ale jeszcze nie, pewnie walnie jutro i to jak! przy takim endo jakie miałam to mnie chyba zaleje już się boję !
poza tym znów robię ciasto francuskie tym razem na ostro z serem białym i szpinakiem
na kolacje naszło mnie na jajka z majonezem
kurde gdyby nie ta @ ..
Ty nic nie mów, bo to plamienie to nie musi byc @, ty wiesz!
Naprawde sa jeszcze szanse!!!
A szpinak mniam3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylwia proszę Cię! już nadzieje porzuciłam, ja jestem troszkę naiwna, ale bez przesady
A szpinak też lubię ale dziś robię go bardziej z przymusu bo został mi z niedzielnego obiadu bo robiłam kurczaka faszerowanego
Kaśka a u Ciebie jak nastrój??
Sylvka lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:Sylwia będzie dane! głowa do góry! doczekasz się! wszystkie się doczekamy... ehh.. oby tylko nie za długo
teraz dłuuuży mi się czas jak nigdy:)
Kasia a ty gaworzysz z mężusiem przez tel.?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Kaśka wrote:przez dwa ostatnie dni miałam nadzwyczaj dobry humor ;-)dziś trochę gorzej w ogóle ten miesiąc takie cięzki emocjonalnie ale mam nadzieję że niedługo się rozjaśni i same dobre wieści będą
Tak właśnie będzie!!!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Kaśka wrote:tak wyszło Sylvka ale już zaraz będzie w domku i bierze pieska na spacerek (teraz tatuś ) haha bo to nasz synuś tak mówimy oczywiście z przymrużeniem oka
Wiem, wiem też dzis z rozpaczy myślałam żeby kupic sobie pieska na pocieszenie skoro nie moge miec dziecka. Nawet z tej zlosci nachodza mnie mysli, ze skoro nie jest mi dane dziecko to nie nie chce i nie bede go miec. To juz jest chyba taka obrona przed rzeczywistoscia. Nawet zaczynam nie miec ochoty spotykac sie ze znajomymi ktorzy maja dzieci:/ Wariactwo..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
karmelek wrote:Kasia oby teraz w takim razie były już tylko dobre wiadomości
Sylwka a widzisz u Ciebie też @ nie ma.
Ale chyba w naszej grupie limit na luty wyczerpany
W marcu kolejne dwa miejsca
U mnie tez nie ma @ i roznie moze przyjsc bo mam nieregularnie bardzo. No, ale nie czuje tego bolu jeszcze:/ Tylko cycki i dwa skurcze na ostatnie dwa dni:/
No, ale nie łudzę się
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
karmelek wrote:Kasia oby teraz w takim razie były już tylko dobre wiadomości
Sylwka a widzisz u Ciebie też @ nie ma.
Ale chyba w naszej grupie limit na luty wyczerpany
W marcu kolejne dwa miejsca
mnie brzuch już zupełnie jak na @ boli, więc jutro nowy cykl...
Ja też bym już chciała @.. czyli co zaczynamy 10 cykl starań???3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
też tak mam że unikam tematu i towarzystwa dzieci ale już trochę mi lepiej. nawet byłam zazdrosna trochę że inne zachodzą a ja nie chociaż stosunkowo krótko się staramy ale ja jestem mega niecierpliwa a teraz już się cieszę że ktoś ma to szczęście i nawet się modlę za wszystkie i miło mi jak jest zielona kropa a znam ją z forum i była w moich modłach haha nie są za cudowne bo do końca nie pogodziłam się z tym Panem z góry może tu jest problem