Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
myślę że gdybym zaszła znowu szczęśliwie to może łatwiej by mi było na razie mam żal i nawet głupie zdanie które za mną chodzi Co to za Bóg który odbiera dzieci matkom. wiem że może głupie ale nie potrafię zrozumieć i tyle. z czasem trochę mi łatwiej ale nigdy nie zapomnę i nie zrozumiem. Postanowiłam być optymistką i czekać na cud ale oby nie za długo bo będzie druga kłótnia i obraza z tym z Gory hah
-
Kasiu co do tego Pana z góry to Ci coś opowiem Mimo że jestem młoda to życie zdążyło dać mi w kość. Parę lat temu miałam okropne problemy rodzinne i też miałam myśli typu: dlaczego Bóg na to pozwala itp. Przestałam w niego wierzyć. Ale w pewnym momencie zdałam sobie sprawę z tego że ja też nie postępuje do końca dobrze i miałam nie jeden grzech na sumieniu. Pojechałam na Lednicę, tam wybrałam sobie księdza, którego wiedziałam że nigdy więcej nie zobaczę i pierwszy raz w życiu szczerze się wyspowiadałam, nawet przy tym płakałam. Jakieś 2 miesiące później w moim życiu nastąpił przełom. Po kilku latach cierpień nagle wszystko się "naprawiło". Może Wam to się wydawać śmieszne, bo nie wiem jaki macie stosunek do Boga ale właśnie tak było. Nic się nie dzieje bez powodu, bo dzięki tym doświadczeniom i dzięki temu co przeszłam, jestem teraz mądrzejsza i wiem jak mam postępować w życiu. Wiem co jest dobre a co złe. Bardzo dużo się przez te lata nauczyłam i teraz więcej potrafię docenić Mimo że Twoje doświadczenia również są przykre, może właśnie czemuś służą. Może chociażby po to, żebyś lepiej potrafiła docenić ten dar.
Katha81, karmelek lubią tę wiadomość
-
ja natomiast nie mam jakiejs aplikacji i z tabletu na fb pisac nie moge..
tu mi tez fajnie, ale fb ma najwiekszy plus, nie ma tam sytuacji takich o jakich ostatnio pisala Miśka, jestesmy my ktore juz naprawde dobrze sie znamy i mysle ze rozmowy miedzy nami sa szczere, a tu nie zawsze mozna trafic na zaufane osoby...Katha81, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
a wlasnie o jednej z dziewczyn ktora tu z nami pisala, nie pamietam pierwszego jej nicku, potem miala ''madeinlove'' co niby miala problemy z zajsciem w ciaze, potem zaszla, pisala tu na forach, a potem okazalo sie ze kradla zdjecia czyjes z fb i wstawiala jako swoje, generalnie chyba wszystko co napisala bylo klamstwem..