Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:gratuluje który to cykl starań był ?
A to akurat dziwna historia bo zaczęliśmy się starać w grudniu co trwało miesiąc, bo potem dopadły nas problemy finansowe i musieliśmy przerwać starania. Dlatego też usunęłam konto. Ale mimo wszystko nie zabezpieczaliśmy się i wpadliśmy hehe Można powiedzieć że udało się w 3 cyklu -
Czarnaa94 wrote:A to akurat dziwna historia bo zaczęliśmy się starać w grudniu co trwało miesiąc, bo potem dopadły nas problemy finansowe i musieliśmy przerwać starania. Dlatego też usunęłam konto. Ale mimo wszystko nie zabezpieczaliśmy się i wpadliśmy hehe Można powiedzieć że udało się w 3 cyklu
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:nie kojarze a ja nadal nicc... ide w pon do gina.. bede wtdy w 17 dc i to na dniach owulki ale bede po i cytol nie zrobi , mam nadzieje ze zrozumie i mi coś więcej powie
Kochana nie kojarzysz mnie:) nie ładnie:P a ja Cię tak wspierałam w poprzednim cyklu,wierzyłam:) już pamiętasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:że Miśka że Ty to wiedziałam ale tam któraś Mika napisałam a to nie wiedziałam czy literke zjadła czy Mika to nazwisko ale o Tobie kochana to pamiętam i pamiętam wspierałaś mnie najbardziej :*
też jestem MoniaXxMoniaXx lubi tę wiadomość