Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:czyli kolejny dowód na to że danie na luz wychodzi na dobre i co nie myślałaś wcale o tym , nie mierzyłaś temp .. kompletnie nicccc ??
Mi mnie też było żal hehe
Nie mierzyłam temp, nic w ogóle nawet nie wiedziałam kiedy mogę mieć owulkę. Usunęłam się nawet z tej grupy na fb bo było mi ciężko. Nie wiem kiedy i jak to się stało, byłam w kompletnym szoku bo w ogóle się tego nie spodziewałam. To prawda, danie na luz wychodzi na dobre, polecamMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnaa94 wrote:Mi mnie też było żal hehe
Nie mierzyłam temp, nic w ogóle nawet nie wiedziałam kiedy mogę mieć owulkę. Usunęłam się nawet z tej grupy na fb bo było mi ciężko. Nie wiem kiedy i jak to się stało, byłam w kompletnym szoku bo w ogóle się tego nie spodziewałam. To prawda, danie na luz wychodzi na dobre, polecam -
XxMoniaXx wrote:to jak sie dowiedziałaś ? tak po prostu @ nie przyszła ?
Tak, jak pierwszy dzień się spoźniała to się zorientowałam że miałam pewne objawy: od kilku dni po każdym posiłku było mi niedobrze i po każdym najmniejszym wysiłku robiło mi się słabo. Jak drugi dzień @ nie przyszła to zmierzyłam tempkę rano i było 37,06 więc pobiegłam dosłownie trzęsąc się po test no i zobaczyłam piękne 2 kreseczkiKatha81 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:tylko Kingi nam tu brakuje moze wroci . ciekawe jak u niej?
czarna Ty nie masz z nia kontaktu??
aktualnie z tego co wiem to pojechała z mężem na wczasy ale jakoś na dniach powinna wrócić właśnie czekam na nią z niecierpliwością żeby się podzielić nowiną bo nawet smsy do niej na razie nie dochodząkarmelek lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:Tak, jak pierwszy dzień się spoźniała to się zorientowałam że miałam pewne objawy: od kilku dni po każdym posiłku było mi niedobrze i po każdym najmniejszym wysiłku robiło mi się słabo. Jak drugi dzień @ nie przyszła to zmierzyłam tempkę rano i było 37,06 więc pobiegłam dosłownie trzęsąc się po test no i zobaczyłam piękne 2 kreseczki
-
karmelek wrote:czarna czyli chyba jednak troche liczylas skoro dolkladnie wiesz kiedy mialas miec okres
Wiedziałam bo zawsze mam regularne cykle i okres przychodzi jak w zegarku, czekałam na niego tak jak zawsze i myślałam sobie żeby już przyszedł i nie zaskoczył mnie gdzieś w terenie hehe -
karmelek wrote:uciekam spac
dobrej nocki dziewczyny .
oby jutro tylko humor dopisal jak sie malpiszon pojawi
oby się małpiszon nie pojawił trzymam kciukikarmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny