Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja natomiast jestem od rana, a popołudniu w pracy
na razie plamienie ustało.. zobaczymy jak to będzie.. nie lubię takiej niepewności
powiedzcie mi jak to jest z tym mierzeniem temperatury? ja wczoraj zmierzyłam i dzisiaj rano też dla porównania..
Tylko że przebudziłam się o 7 i tak jeszcze dosypiałam do 7,45 i dopiero wtedy wstałam i zmierzyłam i chyba taka temperatura się nie liczy??
Miłego dnia!! -
nick nieaktualnykarmelek wrote:a ja natomiast jestem od rana, a popołudniu w pracy
na razie plamienie ustało.. zobaczymy jak to będzie.. nie lubię takiej niepewności
powiedzcie mi jak to jest z tym mierzeniem temperatury? ja wczoraj zmierzyłam i dzisiaj rano też dla porównania..
Tylko że przebudziłam się o 7 i tak jeszcze dosypiałam do 7,45 i dopiero wtedy wstałam i zmierzyłam i chyba taka temperatura się nie liczy??
Miłego dnia!!
Karmelku temp. wpisuje się codziennie o tej samej porze po 7 godzinnym śnie czy 5 już nawet nie wiem ale jakoś tak będzie więc skoro się przebudziłaś to chyba się nie liczy a wstawałaś z łóżka ? -
Landryneczka dziękuję
karmelek, a jednak taka się nie liczy, powinno być co najmniej 3 godziny nieprzerwanego snu. A jaką miałaś tempkę wczoraj i dziś?
Ja rano zrobiłam drugi test i martwię się bo myślałam że tym razem ta druga kreska będzie dużo wyraźniejsza, a nie jest. Jedna dziewczyna z forum pisała że jej wyszła druga taka sama jak pierwsza a jest w tym samym momencie co ja. Nie wiem już czy sobie wkręcam, ale martwię się -
czarna a miałaś dwa te same testy?? najlepiej zrób betę i nie przejmuj się takimi głupotami to tylko testy
Landrynka nie, nie wstawałam, tylko tak dosypiałam wczoraj miałam 37 a dziś 37,1 ale nie nakręcam się bo nie mam porównania, zresztą wczoraj plamienie a dziś dalej brzuch boli jak na małpe coraz wyraźniej..
zobaczymy, czekam...
teraz pije kawkę i oglądam supernianię i jestem przerażona!! Boże jak Ci ludzie dzieci traktują! i gdzie tu sprawiedliwość?? -
nick nieaktualny
-
karmelek innych firm. Jakby nie było to jednak pozytyw może za bardzo się przejmuję ale ciężko siedzieć spokojnie
Czekam razem z Tobą i mam nadzieję że @ nie przyjdzie. Często się zdarza że jest krwawienie jak na @ a potem okazuje się że jednak fasol więc wierzę i trzymam kciuki
A jeśli chodzi o supernianię to właśnie dlatego nie lubię tego oglądać bo ci ludzie nie potrafią wychować dzieci, na dużo im od małego pozwalają a potem dochodzi do rękoczynów. Dziecko powinno się wychowywać od małego a nie obudzić się po 4 latach i dopiero zacząć je wychowywać. A potem dzieci obrywają od rodziców za ich własne błędy wychowawczeLandryneczka, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:karmelek innych firm. Jakby nie było to jednak pozytyw może za bardzo się przejmuję ale ciężko siedzieć spokojnie
Czekam razem z Tobą i mam nadzieję że @ nie przyjdzie. Często się zdarza że jest krwawienie jak na @ a potem okazuje się że jednak fasol więc wierzę i trzymam kciuki
A jeśli chodzi o supernianię to właśnie dlatego nie lubię tego oglądać bo ci ludzie nie potrafią wychować dzieci, na dużo im od małego pozwalają a potem dochodzi do rękoczynów. Dziecko powinno się wychowywać od małego a nie obudzić się po 4 latach i dopiero zacząć je wychowywać. A potem dzieci obrywają od rodziców za ich własne błędy wychowawcze
Tu sie z tb zgodzę . Dziecko powinno się od malego uczyć a nie żeby po paru latach supernienie wzywać bo sb nie można poradzić masakra
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna ty sie lepiej tak nie stresuj bo to fasolce nie pomaga jak są dwie kreski to jest dobrze to nic ze nie jest ta druga bardzo wyraźna ważne że jest a jak chcesz sie na pewno upewnić to zrób sobie 2 razy bete. i główka do góry bo fasolka na pewno jest i jej jest tab bardzo dobrze
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Czarna widzisz różne testy wychodzą zawsze inaczej, nawet jeśli jest niby ta sama czułość..
Landrynka termin @ mam na jutro
Pewnie ta @ się zdecydować nie może..
u mnie właśnie była kuzynka na kawce a ja taki bałagan miałam nawet łóżek nie zdążyłam pościelić ale co tam!! -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Czarna widzisz różne testy wychodzą zawsze inaczej, nawet jeśli jest niby ta sama czułość..
Landrynka termin @ mam na jutro
Pewnie ta @ się zdecydować nie może..
u mnie właśnie była kuzynka na kawce a ja taki bałagan miałam nawet łóżek nie zdążyłam pościelić ale co tam!!
Kochana ja trzymam kciuki żeby @ nie przyszłakarmelek lubi tę wiadomość