Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolkowa duszyczka wrote:Ja już nie mogę się doczekać testowania, bo zaczynam i to mój pierwszy cykl, a tak się wciągnęłam że masakra. Niektóre z Waszych cykli mają takie tempki że jak porównuje ze sobą to aż zazdroszczę. Ale tak jak napisała Natasza - kazda z nas jest inna - WYJĄTKOWA !!! I każdej z nas się uda
Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Będzie dobrze dziewczyny, bo musi być. Jak nie my, to kto? Będziemy mamami prędzej czy później. Bez względu na niskie temp i brak objawów
Pewnie ze tak nalezą nam sie dzieciaczki, w kńcu komu jak komu ale nam musi sie udać i bedziemy jeszcze cieszyły sie z naszych pociech
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Ja już nie mogę się doczekać testowania, bo zaczynam i to mój pierwszy cykl, a tak się wciągnęłam że masakra. Niektóre z Waszych cykli mają takie tempki że jak porównuje ze sobą to aż zazdroszczę. Ale tak jak napisała Natasza - kazda z nas jest inna - WYJĄTKOWA !!! I każdej z nas się uda
Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Ja już nie mogę się doczekać testowania, bo zaczynam i to mój pierwszy cykl, a tak się wciągnęłam że masakra. Niektóre z Waszych cykli mają takie tempki że jak porównuje ze sobą to aż zazdroszczę. Ale tak jak napisała Natasza - kazda z nas jest inna - WYJĄTKOWA !!! I każdej z nas się uda
-
nick nieaktualny
-
Najlepsze jest to że tak się tu wciągnęłam na forach i czytam i czytam, potem patrze na zegarek a już 3 nad rankiem. Wstaje jak oszolom i wydaje mi się ze mam wszystie objawy ale okazuje sie ze to raczej z niewyspania ajjjj
natasza82, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolkowa duszyczka wrote:Najlepsze jest to że tak się tu wciągnęłam na forach i czytam i czytam, potem patrze na zegarek a już 3 nad rankiem. Wstaje jak oszolom i wydaje mi się ze mam wszystie objawy ale okazuje sie ze to raczej z niewyspania ajjjj
ale za to chodze z tel do kibla nawet jak juz Piotrek krzyczy ze za dlugo siedze .
Ale teraz akurat zajety bo kupil sobie 30 minut temu Gta5 i graKatha81 lubi tę wiadomość
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Najlepsze jest to że tak się tu wciągnęłam na forach i czytam i czytam, potem patrze na zegarek a już 3 nad rankiem. Wstaje jak oszolom i wydaje mi się ze mam wszystie objawy ale okazuje sie ze to raczej z niewyspania ajjjj
Bo te fora potrafia wcągać i nie można sie oderwać a tym bardziej jak jeszcze przyjazne dziewczynki są to już całkiem można siedzieć i siedziećEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolkowa duszyczka wrote:Ja już nie mogę się doczekać testowania, bo zaczynam i to mój pierwszy cykl, a tak się wciągnęłam że masakra. Niektóre z Waszych cykli mają takie tempki że jak porównuje ze sobą to aż zazdroszczę. Ale tak jak napisała Natasza - kazda z nas jest inna - WYJĄTKOWA !!! I każdej z nas się uda
mój też pierwszy i też się strasznie wkreciłamFasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny