Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabeczki ja to dzis tak z doskoku bo sprzatam ;/ dziekuje za trzymanie kciuków:)
w skrocie o mnie choć wiekszosc pewnie mnie zna:D
Ania 27 lat , moj maz 31(wlasnie dzis ) staramy sie o dzidzie 5 cykli, w pierwszym sie udalo ale na krotko, poronilam w 4tc, pozniej raz owulka byla 2 razy nie i ten cykl wlasnie ze stymulacja clo, pregnyl i dupek , zobaczymy co z tego wyniknie.. puki co bardzo podoba mi sie moj wykres bo tak pieknie idzie w dol ;)aa i klikam z Wrocka:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:babeczki ja to dzis tak z doskoku bo sprzatam ;/ dziekuje za trzymanie kciuków:)
w skrocie o mnie choć wiekszosc pewnie mnie zna:D
Ania 27 lat , moj maz 31(wlasnie dzis ) staramy sie o dzidzie 5 cykli, w pierwszym sie udalo ale na krotko, poronilam w 4tc, pozniej raz owulka byla 2 razy nie i ten cykl wlasnie ze stymulacja clo, pregnyl i dupek , zobaczymy co z tego wyniknie.. puki co bardzo podoba mi sie moj wykres bo tak pieknie idzie w dol ;)aa i klikam z Wrocka:)natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Dziewczyny, a bierzecie coś? I stosujecie jakieś triki? Pozycje, czas serduszkowania czy coś?..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 20:57
-
Ewelina23 wrote:hehe z kad ja to znam ale az do 3 nie siedze
ale za to chodze z tel do kibla nawet jak juz Piotrek krzyczy ze za dlugo siedze .
Ale teraz akurat zajety bo kupil sobie 30 minut temu Gta5 i gra
ja tez wchodze z telefonu na OVU i to obojetnie gdzie jestem... poprostu sprawdzam czy mam jakis komentarz lub czy cos nowego sie wydarzylo u moich 'przyjaciolek' -
natasza82 wrote:Ja polubiłąm winko:)magnez plus B6 i wcinam orzechy na potęgę na endo:)
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny