Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ehehe... ciekawe czy to coś pomaga (w sensie nogi w górze), bo też mi się zdarza, nawet często
Ja od kilku dni stosuję żel conceive plus, bo u mnie brak śluzu płodnego (a właściwie w ogóle brak śluzu) i jestem mile nim zaskoczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 21:01
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Dziewczynki ja uciekam od was , choć trudno stąd pójsc bo taka miła i fajna atmosfera ale jutro musze wczesnie wstać bo jade na uczelnie na cały dzień i pewnie dopiero jutro wieczorkiem zajrze tu do was trzymajcie sie miłej nocki papatki
natasza82, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ehehe... ciekawe czy to coś pomaga (w sensie nogi w górze), bo też mi się zdarza, nawet często
Ja od kilku dni stosuję żel conceive plus, bo u mnie brak śluzu płodnego (a właściwie w ogóle brak śluzu) i jestem mile nim zaskoczona. -
nick nieaktualnystardust87 wrote:Dziewczyny, a bierzecie coś? I stosujecie jakieś triki? Pozycje, czas serduszkowania czy coś?..
wit.B
witamine A
cynk(ja i moj maz)
magnez
siemie lniane(jem ziarna)
kwas foliowy
jod
winiaki czerwone cisne na endo
a i nogi do góry;)Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:ehehe... ciekawe czy to coś pomaga (w sensie nogi w górze), bo też mi się zdarza, nawet często
Ja od kilku dni stosuję żel conceive plus, bo u mnie brak śluzu płodnego (a właściwie w ogóle brak śluzu) i jestem mile nim zaskoczona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a ten zel nie przeszkadza plemnikom ?
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja chyba też muszę uciekać bo mąż już zaczyna marudzić że tylko na kompie siedzę a on biedny z naszym kotkiem tylko został i z nim gada Do jutra kochane
Dobranoc kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 21:05
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Dziewczyny, a bierzecie coś? I stosujecie jakieś triki? Pozycje, czas serduszkowania czy coś?..
na moje 'schorzenia' to najlepiej lubie pozycje od tylu lub na jezdzca. Moj Piotrek rowniez!
Poza tym oprocz witamin tez wcinam slonecznik prazony, orzechy i rozne ziarenka i kwasy omega. Mezusiowi serwuje selen w kapsulkach, kwasy omega i pomidory, sok pomidorowy. Na szczescie uwielbia -
natasza82 wrote:ja też miałam problem ze śluzem,brałam wiesiołek przez 3 mc , ale było go tak dużo, że w tym mc odpuściłam
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:on jest specjalnie dla par starających się o dziecko. odżywia plemniki, zwiększa ich żywotność i przedłuża życie. We mnie zmienił się w pięknie rozciągliwy "śluz płodny"..
u mnie bierze Piotrek tez witaminki tylko on moze je brac bo sa na poprawe plemikow -
Ania1986 wrote:ja tez mam problem ze sluzem niestety;/ i zastanawiam sie nad tym zelem , ale kurcze drogi;/
a nogi w gorze polecam , w pierwszym cyklu tak robilam i sie udalo;) -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ja tez mam problem ze sluzem niestety;/ i zastanawiam sie nad tym zelem , ale kurcze drogi;/
a nogi w gorze polecam , w pierwszym cyklu tak robilam i sie udalo;)
u mnie w tym cyklu byl piekny sluz nawet niewiem od czego az w szoku bylam