Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Moj jadl salfazin ale bez szalu. Po fertilmanie plus ( drogi bo 20 tabl kolo 30zl) czul po tyg taka chcice ze hej zyc mi nie dawal haha
staraczka ktory dpo? -
Jak wszystkie coś piszą o jajach, to ja też:
wczoraj moje jajco miało 12 x 17 mm i endo 6,5 mm, a dzisiaj ma 14 x 17 mm i endo 8,5 mm. Jakoś wolno to rośnie w tym cyklu. W tamtym tego samego dnia miało już 24 mm.
W piątek znowu podgląd
Moje jajniki są super oszczędne. AMH 8,5 a one produkują po jednym jaju i to dopiero po stymulacji. Co za skąpstwo. Nie wiem gdzie one się tego nauczyły.65cs, 30 lat -
nick nieaktualnyk91 wrote:Jak wszystkie coś piszą o jajach, to ja też:
wczoraj moje jajco miało 12 x 17 mm i endo 6,5 mm, a dzisiaj ma 14 x 17 mm i endo 8,5 mm. Jakoś wolno to rośnie w tym cyklu. W tamtym tego samego dnia miało już 24 mm.
W piątek znowu podgląd
Moje jajniki są super oszczędne. AMH 8,5 a one produkują po jednym jaju i to dopiero po stymulacji. Co za skąpstwo. Nie wiem gdzie one się tego nauczyły.
Dobuska, ja nie będę doradzać ani ganić ani nic, to twoja sprawa ciesz się tymI oby twoje marzenie się spełniło
k91, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:U mnie dzis 6dpo
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:To to, co czujesz, jeszcze nie ma nic związanego z ciążą, jedynie co mogłabyś mieć od tego dnia to plamienie implantacyjne, które gdzieś tam jest sygnałem o możliwej ciąży, bóle kłucia - po owu. Wytrzymaj jeszcze kilka dni
dobuska lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
dobuska wrote:Staraczka a po ilu dniach znika pregnyl? Trzymam kciuki,żeby to już był fasolek!
To jest pregnyl u mnie tak sie utrzymuje zwykledo 9 dpodobuska lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Chociaz mowia ze 14 dni wiec.. Zalezy od organizmu. Ja zawsze robilam testy od podania pregnylu i sprawdzalam i nigdy mi nieprzekroczylo 9 dni od owulacji czyli 11 od zastrzyku tak mniejwiecej.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
dobuska wrote:A ja mam nerwa, bo wczoraj wieczorem nie było serduszkowania. Fakt, że wieczorem juz się czułam drugofazowo, ale wiecie...
No i mam nadzieję, że poprzednie razy coś dadzą. Ogólnie mi się ten czwartek kiepsko zaczął.
U mnie starczylo w zasadzie raz
Taki cykle sa bardzo owocne
Oby reszta czwartku byla przyjemniejsza :*
Teraz czekamy na test, juz sie doczekac nie moge.dobuska lubi tę wiadomość