Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
casteams wrote:A ja sie boje zrobic test. Boje sie rozczarowania. Dzisiaj 11dpo. Chodze czesciej siku, zdarza sie co 10min i sutki bola mnie jak je dotykam. Piersi pelniejsze, wkurw jak przed okresem. Jutro chyba sie odwaze
-
staraczka24 wrote:Chatte codziennie robie od wczoraj. Dzis juz pozostalosci po pregnylu praktycznie nie ma bo trzeba sie extra przyjrzec zeby dostrzec. Choc mysle ze to nawet odczynnik
ja jak dostawałam pregnyl to miałam cykle 28 dni z czego 2-3 dni przed spadała tempka czyli pregnylu juz nie było. jak testowałam to tez była biel wizira. Każdy jest inny chyba, ale to ciekawe że u ciebie dalej wychodzi cień na ciążowym..... trzymam kciuki -
Chatte gratulacje! Piękne krechy! Rośnijcie zdrowo :*
Of wyznaczyło mi owu. To już coś chociaż jakoś nie czułam tej owulacji a i ze śluzem lipa. To teraz pozostaje czekać. 19.06 idę do gin to może rano zatestuję w razie co. To będzie 13 dpo, wiec już powinien być pewny test. -
OvuGrażyna wrote:Hej, ja dziś testowałam...
https://zapodaj.net/fa2e87e8da311.jpg.html czy ktoś coś tam widzi?
ja pod kątem bladziocha widziałam w tej wielkiej plamie ... ale może mam zwidy?
trudno powiedzieć jakis zarys widac ale on nie jest wyschniety to to sie tak robi. wtaw zdjęcie wyschnietego bez różowego nalotu wszedzie -
srebrzysta wrote:trudno powiedzieć jakis zarys widac ale on nie jest wyschniety to to sie tak robi. wtaw zdjęcie wyschnietego bez różowego nalotu wszedzie
zdjęcie zrobiłam po ponad 5 min. potem musiałam lecieć do pracy... także nie wiem jak to wysło. Zostaczę dopiero o 15:30. czyli po 8h... -
dobuska wrote:Moja szwagierka, która jest w 11 tygodniu mówi, że ciazę Jej nic nie jest. Mówi, że czasem chce jej sie spać, a czasem jej coś zaśmeirdzi:D
nie żartuj nawet, co miesiac tysiące objawów a to by miało być tak że nic a nic byśmy nie czuły, dziwne by to było heheee :)prawda jest taka że wydaje mi sie to tak nieosiągalne że nawet nie dopuszczam na serio tej mysli.
Chatte a z ciekawości badałaś szyjkę? jaką masz na poczatku ciąży, ciekawi mnie czy sie czymś różni -
srebrzysta wrote:nie żartuj nawet, co miesiac tysiące objawów a to by miało być tak że nic a nic byśmy nie czuły, dziwne by to było heheee :)prawda jest taka że wydaje mi sie to tak nieosiągalne że nawet nie dopuszczam na serio tej mysli.
Chatte a z ciekawości badałaś szyjkę? jaką masz na poczatku ciąży, ciekawi mnie czy sie czymś różni[link=https://www.suwaczki.com/][/link]