Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
meggi90 wrote:Nie. To był mój 2 cs. Jestem jedną z niewielu której ot tak się udało. Jestem swiezakiem w tych tematach. Dlatego boję się że szczęście nie potrwa długo
Ja tez ciagle sie boje jak nie bliźniaków to tego ze długo sie ciąża nie pocieszę... mysle ze hormony tez robią swoje i przeżywamy wszystko dwa razy bardziej niż zwykle. Musimy byc dobrej mysli;) trzymaj za mnie kciuki w poniedziałek ja bede za Ciebie we czwartek;) -
Meggi90, Chatte gdybyście nie były w ciąży to bym wam tyłki skopala; ) co to za czarnowidztwo??? Co to za złe myśli? W tej chwili przywołuje was do porządku wasze maluchy nie lubia stresu i zmartwien proszę mi tu tylko pozytywnie myśleć i cieszyć się każdym dniem tego pięknego stanu bo te kilka miesięcy minie tak szybko ze naprawdę szkoda czasu na bezpodstawne smutki fundujcie swoim dzieciaczkom tylko dobre emocje aby urodziły się spokojne i zrelaksowane bo jak nie to już one wam dadzą popalić w lutym ; )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki. postaram się myśleć pozytywnie. Chociaż stres jest przed jutrzejsze beta. Tym bardziej że właśnie zrobiłam test i wcale ta krucha nie jest gruba i cię mniejsze. Pocieszam się że testowalam innej firmy test. No muszę do jutra poczekac.
Odkrylam nowy objaw. Ja wstajaca o 9 godzinie. Od poniedziałku budzę się przed 6. Co wcześniej było nie możliwe, bo byłam chodzacym zombiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 06:08
-
nick nieaktualnyJa ostatnio spałam do 11 ale czy to ma znaczenie? Mnie się wydaję, ze to z podekscytowania
Dziewczyny, krew z nosa nadal jest ale wczoraj częstotliwość dwa razy a dziś mam jakby mniej objętościowo, myślicie, że to jakoś zagraża/przeszkadza?
Ogółem mam same dobre przeczucia -
nick nieaktualnyChatte wrote:A Ty masz jakies problemy hematologiczne ze Ci ta krew tak leci?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga26 wrote:Witajcie, zrobiłam rano test PINK. Myślałam, że będzie ta druga kreska bardziej widoczna, ale zonk. Taka sama jak tamte wcześniejsze. W pierwszej ciąży 12 dpo była jaśniejsza testowa od kontrolnej, ale super widoczna. Wstawie za chwilę
Wstaw, ale się nie przejmuj. Ja dziś nie testowałam