X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie - Czerwiec 2017
Odpowiedz

Testowanie - Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • meggi90 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chatte wrote:
    Meggi Ty tez po Clo?;)
    Nie. To był mój 2 cs. Jestem jedną z niewielu której ot tak się udało. Jestem swiezakiem w tych tematach. Dlatego boję się że szczęście nie potrwa długo :-(

Jesteśmy małżeństwem od 20.06.2015
    xnw4skjo49k4p9mf.png
    ckaidqk3t2grx5um.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka na ktorejs tam atr bylo moje zdj

Ale mnie klient wkurzyl w pracy cala chodze a nie mozna sie tak stresowac aaa

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge znalesc

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ludze sie juz. Ide spac.

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawie za kilka dni albo bete

Idz spac odpocznij dziwny dzien

• Chatte Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi90 wrote:
    Nie. To był mój 2 cs. Jestem jedną z niewielu której ot tak się udało. Jestem swiezakiem w tych tematach. Dlatego boję się że szczęście nie potrwa długo :-(

Ja tez ciagle sie boje jak nie bliźniaków to tego ze długo sie ciąża nie pocieszę... mysle ze hormony tez robią swoje i przeżywamy wszystko dwa razy bardziej niż zwykle. Musimy byc dobrej mysli;) trzymaj za mnie kciuki w poniedziałek ja bede za Ciebie we czwartek;)

thgfs65g0z0leut3.png
  • katka/85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi90, Chatte gdybyście nie były w ciąży to bym wam tyłki skopala; ) co to za czarnowidztwo??? Co to za złe myśli? W tej chwili przywołuje was do porządku ;) wasze maluchy nie lubia stresu i zmartwien ;) proszę mi tu tylko pozytywnie myśleć i cieszyć się każdym dniem tego pięknego stanu bo te kilka miesięcy minie tak szybko ze naprawdę szkoda czasu na bezpodstawne smutki :) fundujcie swoim dzieciaczkom tylko dobre emocje aby urodziły się spokojne i zrelaksowane :) bo jak nie to już one wam dadzą popalić w lutym ; ) :P

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Chatte Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka chyba mi trzeba było takiego ustawienia do pionu:D Dzieki za dobre rady, postaram sie odstresować, co bedzie to bedzie;) Ważne aby ciąża i dzidzia były zdrowe;)

SusannaDean lubi tę wiadomość

thgfs65g0z0leut3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co to za narzekania dziewczyny :* Spokój , zen i chillout :)

Wiecie co se zjem za parę dni? Pizze :D Jako cheat meal, ale dietę będę trzymać

rosax3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chatte wrote:
    Katka chyba mi trzeba było takiego ustawienia do pionu:D Dzieki za dobre rady, postaram sie odstresować, co bedzie to bedzie;) Ważne aby ciąża i dzidzia były zdrowe;)
    Oj dziołcha, dziołcha :) Spokój :*

• meggi90 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. postaram się myśleć pozytywnie. Chociaż stres jest przed jutrzejsze beta. Tym bardziej że właśnie zrobiłam test i wcale ta krucha nie jest gruba i cię mniejsze. Pocieszam się że testowalam innej firmy test. No muszę do jutra poczekac.

Odkrylam nowy objaw. Ja wstajaca o 9 godzinie. Od poniedziałku budzę się przed 6. Co wcześniej było nie możliwe, bo byłam chodzacym zombi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 06:08

Jesteśmy małżeństwem od 20.06.2015
    xnw4skjo49k4p9mf.png
    ckaidqk3t2grx5um.png
  • Chatte Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2017, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi90 wrote:
    Odkrylam nowy objaw. Ja wstajaca o 9 godzinie. Od poniedziałku budzę się przed 6. Co wcześniej było nie możliwe, bo byłam chodzacym zombi :-)

Meggi moja godzina za to 5.40:D a wczesniej nie wstawałam przed 8.00;)

thgfs65g0z0leut3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio spałam do 11 ale czy to ma znaczenie? Mnie się wydaję, ze to z podekscytowania :D

Dziewczyny, krew z nosa nadal jest ale wczoraj częstotliwość dwa razy a dziś mam jakby mniej objętościowo, myślicie, że to jakoś zagraża/przeszkadza?

Ogółem mam same dobre przeczucia :)

• Chatte Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty masz jakies problemy hematologiczne ze Ci ta krew tak leci?

thgfs65g0z0leut3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chatte wrote:
    A Ty masz jakies problemy hematologiczne ze Ci ta krew tak leci?
    No w podpisie mam, mutacje, i możliwe, że to od tego, bądź acard ale pojawiło mi się w okolicy 6 dpo czyli według mnie implantacji...i faktycznie z każdym dniem więcej było to nie są krwotoki alni nie leci ciurkiem ale przy smarkaniu lub wacik daje do nosa i jest tej krwi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaaplikowałam sobie luteinę zostało mi jeszcze 60 tabl myślę, że to dobry pomysł

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zrobiłam rano test PINK. Myślałam, że będzie ta druga kreska bardziej widoczna, ale zonk. Taka sama jak tamte wcześniejsze. W pierwszej ciąży 12 dpo była jaśniejsza testowa od kontrolnej, ale super widoczna. Wstawie za chwilę

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga26 wrote:
    Witajcie, zrobiłam rano test PINK. Myślałam, że będzie ta druga kreska bardziej widoczna, ale zonk. Taka sama jak tamte wcześniejsze. W pierwszej ciąży 12 dpo była jaśniejsza testowa od kontrolnej, ale super widoczna. Wstawie za chwilę
    Spokojnie, z dnia na dzień ci nie będzie tak ciemniała super ciemna to może 17 dpo ?> Serio
    Wstaw, ale się nie przejmuj. Ja dziś nie testowałam

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/711de7071c1b7.jpg.html

https://zapodaj.net/f9e76a2345aa9.jpg.html

rosax3 lubi tę wiadomość

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie mam żadnych testów w domu. Zamówiłam przedwczoraj na allegro, ale pewnie przyjdą po niedzieli. Poczekam cierpliwie, oczywiście jeśli @ nie przyjdzie ;) gdzie inme traktujące z wątku? :) czekamy na testy!

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ