Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Niby tak od 9 do 13 mi słabo było teraz lepiej i wraca apetyt... chyba za wczesnie na takie ekscesy przecież hcg jest małe...
Dobuska który dpo?
Ja dopiero 8 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 13:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Haha to dobry jest, mój też kiedyś na mnie krzyczał, a teraz nie, bo im szybciej zobaczyłabym cień to szybciej leki mogące pomóc ... bez nich dupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 15:32
-
nick nieaktualny
-
A my z mężem po Kosciele zaplanowaliśmy wypad do parku dzikich zwierząt a później dlatego że Mikołajki 15 km dalej pojechaliśmy tam. Powiem Wam że przed wejściem do tego parku miałam wrażenie że mam mokro. I ta panika ze okres. Masakra. A później po tym parku wchodziło i zchodzilo się takimi drabinkami. Czuł dziwny ucisk w podbrzuszu. A teraz już wracamy a ja już zasypiam. Wczoraj też się dużo napracowalam. Dzis Zadyszka i zmęczenie wersja hard.
-
Meggi czy Ty tez jak chodzisz to czujesz takie jakby lekkie rozpieranie w brzuchu? Mam dopiero 5 tydzien a ja mam wrażenie ze rosnie mi brzuch:p Ale mysle ze to przez zmianę perystaltyki jelit, wzdęcia no i zatrzymywanie wody. Mam nadzieje ze to minie bo cała jestem jakas opuchnięta...
-
Rozpieranie na tym etapie jest normalne. Rozciągają się więzadła macicy
-
Jeśli ich pragniesz to życzę Ci bliźniaków różne bóle są normalne na początku
-
Baaardzo mnie boli biust, nigdy mnie tak nie bolały, ale niestety to pewnie sprawka duphastonu... tez czuje jajniki, kłucia i różne dziwne rzeczy w tym brzuchu. Nie piję tez alkoholu teraz, a czuję się ciągle jak na kacu, czasami dopada mnie dziwny posmak, nie metaliczny, ale taki....jakby kapeć, nie wiem niesmaczne to.
A uwierzcie mi, ze negatywny test 7 dpo ostudził moje nadzieje. Ja jestem nienormalna....