Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
My od wczoraj w Krakowie u znajomych. Totalny chillout.
Dziś wysoki progesteron dał mi podpalić. Straszne mdłości miałam i zaczynają mnie boleć piersi.
Dobuska u mnie też 8 dpo. Ja testuje w poniedziałek żeby wiedzieć co i jak bo idę do gina.
-
Makowa_Panna wrote:Hej!
My od wczoraj w Krakowie u znajomych. Totalny chillout.
Dziś wysoki progesteron dał mi podpalić. Straszne mdłości miałam i zaczynają mnie boleć piersi.
Dobuska u mnie też 8 dpo. Ja testuje w poniedziałek żeby wiedzieć co i jak bo idę do gina. -
Ahh jaki miły dzisiaj dzionek fajny seksik, miła drzemka, potem spacer z rodzinką po zoo i teraz młody śpi a my do sąsiadów na grilla....
Miłego wieczoru kochane :-*
A jutro rano mam monitoring, trzymać kciuki żeby te 3 pęcherzyki ruszyły i ładnie urosły!!
SusannaDean a kiedy ty miałaś owulacje? Bo podobna wielkość pęcherzyków miałaś co ja.. Wczoraj miałam 11dc i miały około 13mm to myślę że pewnie sobota będą Pekac.. -
nick nieaktualnyA u mnie wg testów już po owu w sumie miałam wczoraj bóle wiec by się zgadzało teraz czekac jako będzie efekt:)
Ja dziś pojechałam do koleżanki później resztę dnia spędziłam na działce, teraz syn śpi mąż wstawia pranie a ja sobie leżę i odpoczywam
Jakieś podle choróbsko mnie rozkłada, gardło boli i oddychać nie mogę -
A ja się urlopuje i tez sie wyluzowałam. Nawet w tym cyklu zreztgnowalismy z zaplanowanych wizyt u gina. Chce wyluzować z tym na maxa. nie bylam na monitoringu ale podejrzewam ze ovu była dzis rano. W sumie by sie zgadzało patrząc na ostatnie cykle. Zobaczymy..
Z forum tez wyluzowałam bo inaczej znów bym fiksowała wiec sorki ale nie jestem na bieżącopoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Chatte wrote:Meggi czy Ty tez jak chodzisz to czujesz takie jakby lekkie rozpieranie w brzuchu? Mam dopiero 5 tydzien a ja mam wrażenie ze rosnie mi brzuch:p Ale mysle ze to przez zmianę perystaltyki jelit, wzdęcia no i zatrzymywanie wody. Mam nadzieje ze to minie bo cała jestem jakas opuchnięta...
-
meggi90 wrote:Stoję, leżę i czuję jak się wszystko rozciaga. I mam wrażenie że rósne. w sobote jade po sukiebke na wesele ktore mam 1 lipca. I mam wrazenie ze tak sie rozciagam ze za te dwa tygodnie nie wejde w kieckie tak wiem nienormalna jestem
A to jednak nie jestem sama;)
Dobuska test 7 dpo to bym sie zdziwiła gdyby był pozytywny;) przecież moze dopiero dzisiaj jest zagnieżdżanie a moze dopiero bedzie jutro i beta jest jeszcze zerowa:) Trzymam kciuki:)
Ja dopiero wstałam obudzona przez telefon po tym jak położyłam sie kilka godz temu na drzemkę :p mam nadzieje ze w nocy bede normalnie spała bo cos czuje ze od 4.00 bede miała poranek -
nick nieaktualnyJa mialam owulacje w 20 dc a w 12 dc na uag 2 pecherzyki po 10 mm i 8 mm takze jest kilka dni i pekaja
Ja dzis miedzy 9-14 mialam takie zle samopoczucie i spac mi sie chcialo czulam sie jak na kacu i normalnie niedobrze mi bylo potem takie lekki pobolewania brzucha, piersi dzis nie za bardzo normalne sa.
Nie chce isc na bete mam totalnie wywalone przynajmniej w tym tygodniu nie wiem co o tym myslec ha ha
Ogolem czuje sie inaczej ale sie boje aaaaaa WAZNE dziewczyny zawsze mialam spuvhniete lydki i stopy,kostki dzis po 2 zastrzykach clexanu ja mialam luzne sandaly i super nieopuchniete kostki... Mialam zastoje limfatyczne nie bylo zlego przeplywu jak mialam badanie doppler ale seita mi ze nie mialam tak a tu clexane i od razu krazenie lepsze!!! Mysle ze to wszystko moze sie udac!dobuska lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ja mialam owulacje w 20 dc a w 12 dc na uag 2 pecherzyki po 10 mm i 8 mm takze jest kilka dni i pekaja
Ja dzis miedzy 9-14 mialam takie zle samopoczucie i spac mi sie chcialo czulam sie jak na kacu i normalnie niedobrze mi bylo potem takie lekki pobolewania brzucha, piersi dzis nie za bardzo normalne sa.
Nie chce isc na bete mam totalnie wywalone przynajmniej w tym tygodniu nie wiem co o tym myslec ha ha
Ogolem czuje sie inaczej ale sie boje aaaaaa WAZNE dziewczyny zawsze mialam spuvhniete lydki i stopy,kostki dzis po 2 zastrzykach clexanu ja mialam luzne sandaly i super nieopuchniete kostki... Mialam zastoje limfatyczne nie bylo zlego przeplywu jak mialam badanie doppler ale seita mi ze nie mialam tak a tu clexane i od razu krazenie lepsze!!! Mysle ze to wszystko moze sie udac!
Powtarzałas test? U Ciebie wyszły dwie kreski, pewnie ciemnieją, kiedy sprawdzasz? -
Marlena88 wrote:A ja się urlopuje i tez sie wyluzowałam. Nawet w tym cyklu zreztgnowalismy z zaplanowanych wizyt u gina. Chce wyluzować z tym na maxa. nie bylam na monitoringu ale podejrzewam ze ovu była dzis rano. W sumie by sie zgadzało patrząc na ostatnie cykle. Zobaczymy..
Z forum tez wyluzowałam bo inaczej znów bym fiksowała wiec sorki ale nie jestem na bieżącoMarlena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowtórzę test za parę dni ta kreska wczorajsza była cieniem mocniejszym niż ta z 9 dpo, jutro dopiero termin @ więc może w niedzielę zatestuję, nie myślę na razie iść na betę
Najbardziej mnie ciekawi czy wiecie co moze znaczyc to ze mi krążenie to clexane poprawia? to dobry znak, nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Używała któraś tego nowego testu elektronicznego pink?
Eee szkoda ze on tylko tak i nie pokazuje. Gdybym miała zaszaleć to bym tego clearblue co tygodnie pokazuje zamówiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 08:10
dobuska lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:
Najbardziej mnie ciekawi czy wiecie co moze znaczyc to ze mi krążenie to clexane poprawia? to dobry znak, nie?
A jak to odczuwasz ze masz lepsze krążenie? Clexane nie jest raczej lekiem poprawiającym krążenie bo jest to heparyna ktora jest lekiem przeciwzakrzepowym. Zapobiega tworzeniu sie skrzepów i zatorów hamując proces krzepnięcia krwi- co moze u Ciebie powodować krwawienie z nosa. Jesli masz wskazania do stosowania heparyny w ciąży i lekarz zalecił Ci jej przyjmowanie to jak najbardziej bierz. Jesli nie to skonsultuj sie z lekarzem bo moze ona powodować krwotoki także z macicy...