Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Niee spokojnie, te osoby raczej nie mówiły tego z zawiści, a bardziej z troski o mnie, żebym się nie załamała niepowodzeniem. Najbliższa rodzina (siostra, mama mąż) jak byłam 5 dpo na usg to pytali czy widac już dziecko:D:D:D hahaha
Ale ja się nie stresuję tylko sie ostudziłam.
Mąz od wielu miesięcy profilaktycznie wzmacniał plemniki Fertilmanem więc podejrzewam, że ma moc!:D:D
Ale mnie piersi swędzą...eeeeee? -
nick nieaktualnydobuska wrote:Kobietki, które miały plamienie implantacyjne - jak wyglądało?
Bo ja w 7 dpo miałam kilka kropel takiej kawy z mlekiem i od dwóch dni się nie powtórzyło. Biorę duphaston więc to raczej nie niedomoga. Nie było tez seksu.
hmmm... szukam różnych przyczyn, nie tylko implantacji. -
SusannaDean wrote:Hahaha dobre Macie humorki w rodzinie Ja się też ekscytowałam monitoringiem jak mi szło dobrze, to jest naturalne No a kiedyś badaliście czy nie zalecali?
Ale mnie piersi swędzą...eeeeee?
Nie badaliśmy się, bo lekarz nie kazał na razie. Ewidentnie był jeden problem braku ciąży i chciał go zlikwidować. -
SusannaDean wrote:Hm... przy dupku nie powinno, jedynie miałam plamienia (teraz też krople kawa z mlekiem brąz) 6 dpo to implantacja, albo przed dupkiem to niedomoga... Tak to nie powinno być, infekcji nie masz??
No niiiiic, muszę czekać jeszcze pare dni:D
Przy niedomodze w sumie miałam takie brązowe plamienia, nieładne takie. Teraz takie delikatne, że się zastanawiałam czy to w ogóle plamienieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 12:16
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Tylko ta moja rodzina to chyba tak na serio pytała, oni nie kumaja czaczy, tych monitoringów i w ogóle. Chciały ciazę to miały, jedynie mama sie starała półtorej roku o jedną z nas, ale to było tyle lat temu, że nawet USG nie było.
Nie badaliśmy się, bo lekarz nie kazał na razie. Ewidentnie był jeden problem braku ciąży i chciał go zlikwidować.
No to fajnie oby to był faktycznie ten jedyny powód i teraz pyknie wam raz dwadobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Nie mam żadnej infekcji. Jak mówię, pojawiło się na chwilę i zniknęło. Potem było już dużo białego gęstego śluzu, ale nie serkowatego jak przy grzybicy. A teraz mam dośc wilgotno cały czas.
No niiiiic, muszę czekać jeszcze pare dni:D
Przy niedomodze w sumie miałam takie brązowe plamienia, nieładne takie. Teraz takie delikatne, że się zastanawiałam czy to w ogóle plamienie -
SusannaDean wrote:Doti, to jest normalny wzrost One przy końcu szybko dojrzewają. A masz w zamiarze pregnyl lub ovitrelle? One też mają taka funkcję, nie tylko do pękania ale też przyspiesza dojrzewanie
Nic nie mam i ginekolog też nic nie mówił mi o tym. Ehhh idę na drzemke bo mi tak niedobrze że oszaleje, wykorzystam okazję że młody zasnal właśnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Jak nas wyślą na leczenie do psychiatryka za te schizy to mam nadzieję, że trafimy do tej samej placówki.....
dobuska lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Kobietki, które miały plamienie implantacyjne - jak wyglądało?
Bo ja w 7 dpo miałam kilka kropel takiej kawy z mlekiem i od dwóch dni się nie powtórzyło. Biorę duphaston więc to raczej nie niedomoga. Nie było tez seksu.
hmmm... szukam różnych przyczyn, nie tylko implantacji.
ja miałam tak z Laurą nie pamiętam który to był u mnie dc ale pojawiło się dosłownie troszeczkę na opuszek paluszka i potem bardzo dużo śluzu . Kibicuję i powodzeniadobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:ja miałam tak z Laurą nie pamiętam który to był u mnie dc ale pojawiło się dosłownie troszeczkę na opuszek paluszka i potem bardzo dużo śluzu . Kibicuję i powodzenia
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Dziękuję Wam!:*
Susanna powtórzysz? Czy czekasz na lekarza?
Co do bety to Ciebie rozumiem, ja w ogóle nie zamierzam jej robić.
Nie mam ochoty tak serio, a z betą? Po pierwsze 30 zł x 2 badania, po drugie nic mi to nie da, po trzecie generuje tylko stres! -
SusannaDean wrote:Powtórzę, ale nie wiem kiedy ?
Nie mam ochoty tak serio, a z betą? Po pierwsze 30 zł x 2 badania, po drugie nic mi to nie da, po trzecie generuje tylko stres!
Zrób w terminie spodziewanej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 12:48
-
nick nieaktualnydobuska wrote:U mnie 30 zł jedno badanie... generuje ogromny stres i nie daje żadnej gwarancji sukcesu, ale nie neguje robienia bety, ja po prostu jestem na nią za słaba psychicznie.
Zrób w terminie spodziewanej @dobuska lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ha ha ja dopiero dziś mam termin @.... A już 3 zastrzyki myślę, ze to pomoże Była słabizna cień ale na 2 testach, więc na bank...po co to powtarzać, za pare dni siknę I koniec, potem usg, ja już tyle kasy wydałam na badania, wizyty itp, że teraz nie widzę potrzeby Będzie kasa potrzebna na wizytę i na neoparin, bo nie załatwiłam jeszcze refundacji, dopiero w pon idę