Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymeggi90 wrote:Powiedz mi czy lepiej przy tych wynikach co wstawiłam iść na wizytę w czwartek czy odłożyć na następny aby serduszko było może widać?
Jeszcze serduszka może nie być poczekaj tydzień jeszcze jeden ja wiem ze łatwo mówić ale gorsze są nerwy gdy widzisz tylko puste jajo i czekasz czy będzie to serduszko czy nie (tak właśnie miałam) -
nick nieaktualnyAgnesia wrote:A ja kupiłam pink elektroniczny zobaczymy co kest wart:p chociaż kreski się nie trzeba dopatrywać :p
-
Agnesia wrote:Jeszcze serduszka może nie być poczekaj tydzień jeszcze jeden ja wiem ze łatwo mówić ale gorsze są nerwy gdy widzisz tylko puste jajo i czekasz czy będzie to serduszko czy nie (tak właśnie miałam)
Agnesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggi lepiej idz ze względu na tarczycę, moze trzeba bedzie jakos ustawić leki. Ja tez ide w poniedziałek chociaz to bardzo wcześnie ale kończy mi sie duphaston i nie wiem co mam robic. Trudno najwyżej za 2 tygodnie znów zapłacę za wizytę, zdrowie maluszka najwazniejsze;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna luz Na pewno się udało:)
Megi masz wg mnie oczywiscie trochę za wysokie TSH. Powinnaś mieć niższe.
Dadzą ci procha i będzie ok ! Nic sie nie martw!!!niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa