Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać
Susanna ja przy becie 2,5 robionej w dniu spodziewanej @ tez widziałam cieniem testach, straciłam nadzieje a 3 dni później @ nie było i przepiękny bladzioch. Tydzień później neta prawie 300. Nie trać nadziei, może coś się poprzesuwalo ! Ja w każdym razie trzymam kciuki -
nick nieaktualnyPao.la wrote:Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać
Susanna ja przy becie 2,5 robionej w dniu spodziewanej @ tez widziałam cieniem testach, straciłam nadzieje a 3 dni później @ nie było i przepiękny bladzioch. Tydzień później neta prawie 300. Nie trać nadziei, może coś się poprzesuwalo ! Ja w każdym razie trzymam kciuki -
Jeśli tak mówisz.. w każdym razie się nie poddawaj! Ja tez myślałam ze znam swój organizm, ale ze to pierwszy cs po poronieniu to się wspierałam. Testy owulacyjne cały miesiąc były negatywne a jednak
Mimo to życzę powodzenia, maluch chce wyjść na wiosnę najwyraźniej -
nick nieaktualnyPao.la wrote:Jeśli tak mówisz.. w każdym razie się nie poddawaj! Ja tez myślałam ze znam swój organizm, ale ze to pierwszy cs po poronieniu to się wspierałam. Testy owulacyjne cały miesiąc były negatywne a jednak
Mimo to życzę powodzenia, maluch chce wyjść na wiosnę najwyraźniej -
nick nieaktualnySusanna podczytuje was cały miesiąc. Czekałam na twoją bete, z nadzieją że będzie pozytywna. Ale na testach nic nie widziałam przykro mi . Takie kreski ja widzę zawsze
Mam nadzieję, że nie uraziłam cię :* czasem każda potrzebuje kubeł zimnej wody -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Dobrze gadasz ważne się nie poddawać! A ile ty wy staracie? Nie jesteś jeszcze na etapie aby olać wszystkie dodatki?
16 cykliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 20:31
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:No kurde nooo... Coś ten czerwiec nie jest dla nas zbyt owocny wrrr....
Dziadostwo wstrętne nooo...
Przykro mi bardzo kochana a może owulacja jakoś później była?? I beta urośnie... Sama nie wiem co myśleć