Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:Truskaweczka to jest tylko program który może się mylić także na luzie, bardziej ważniejsze jest obserwowanie organizmu niż jakiś program.
Aga ja bym test zrobiła ciążowy bardziej, chyba że masz nieregularne cykle i możesz mieć tak późno ovu to co innego.
Cykle mam w normie co 27/28 to mój wykres zerkniesz?
-
Doti87 wrote:Jak się boisz to czekaj kilka dni jeszcze, a wtedy po co już w 32dc robiłaś test owulacyjny bo tak nie do końca to rozumiem w sumie...
Ja nie robiłam testów owu...chyba mnie pomyliłaś z kimś innym ja jestem 8dpo jeśli była wtedy co myślę -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:poniżej 2...chyba mnie testy w ciula zrobiły....
SusannaDean lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Truskaweczka to faktycznie pomyliłam z jakimś innym wpisem, sorki :-* jak 8dpo to jeszcze za wcześnie na cokolwiek niestety.
Ja modlę się żeby ta owulacja doszła do końca, niech rosną te pęcherzyki kurde nooo
W sumie to moje pobolewanie macicy ciągłe latanie do wc zmęczenie i senność i nieszczęsne gazy takie objawy miałam w pierwszej ciąży i w zwykłym cyklu tak nie miałam więc jest nadzieja.
Za Ciebie też trzymam kciuki -
Wg mnie dobrze Ci program wyliczył
-
Ja w pierwszej ciąży nie miałam jakichkolwiek objawów... Jedyny co był, to tydzień po owulacji takie lekkie rozpychanie się na dole brzucha, ale to trwało chwilkę i jechałam długa trasę autem i myślałam że mi po prostu niewygodnie heheheheheh
Także nawet teraz nie zwracam uwagi na jakieś objawy. Ja w wtorek na 8 do gina.. Żeby tylko dobre wiadomości były... I tak teraz co 2 dni się kochamy z mężem. A może któryś akurat pęknie.. No zobaczymy, różnie bywa. -
Doti87 wrote:Ja w pierwszej ciąży nie miałam jakichkolwiek objawów... Jedyny co był, to tydzień po owulacji takie lekkie rozpychanie się na dole brzucha, ale to trwało chwilkę i jechałam długa trasę autem i myślałam że mi po prostu niewygodnie heheheheheh
Także nawet teraz nie zwracam uwagi na jakieś objawy. Ja w wtorek na 8 do gina.. Żeby tylko dobre wiadomości były... I tak teraz co 2 dni się kochamy z mężem. A może któryś akurat pęknie.. No zobaczymy, różnie bywa.
Kciuki za wizytę -
A ja dopiero 5 dc, poprzedni wg testów owu z allegro był bezowulacyjny... Zaopatrzyłam się już w facelle i mam nadzieję, że będzie dobrze teraz..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Hey dzisiaj jakiś dół przyszedł do mnie...jestem smutna tym cyklem i staraniami mąż nalegał na więcej a mnie jajniki bolały i nie chciałam a teraz żałuję..bo patrząc po wyznaczonej owu to nic tego nie wyjdzie chce mi sie płakać ;(
-
dobuska wrote:Witam sie z rana, to mój 11 dpo.
Odkąd zrobiłam test 7 dpo to więcej nie powtórzyłam i tak sie teraz boję.... Jak za 2-3 dni będę testować to chyba zejdę na zawał....
Miłej niedzieli!
Może zobaczysz vizira? Będziesz wiedziała że jeszcze trochę pracy przed Wami.
Może zobaczysz dwie kreski? Wtedy będziesz się mogła nacieszyć swoim stanem
Tak czy inaczej każda wiedza coś Ci da nie bój się