Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I to jest taka delikatna różnica u osób które w staraniach mają szybko dziecko a tak jak my się staramy staramy i nic.. To jak już się uda to naprawdę dziewczyny ja pierwsza połowę ciąży co szłam do ubikacji to sprawdzałam czy nie ma plamienia jakiegoś, co wizyta czy napewno wszystko ok... Potem już mi to przeszło ale na początku było odliczanie do serduszka, do polowkowych, czy ruchy są i czy nie jest ich za mało...
Jejkus jak ja tęsknię za brzuszkiem ciążowy i tymi kopniakami... Ahhh jakbym chciała żeby się w tym cyklu udało.dobuska, Aga26 lubią tę wiadomość
-
No to zostajemy same. Nie chce teraz testować, bo jeśli jestem w ciąży to wcale nie musi wyjść, a jak nie jestem to nie chcę się dobijać kilka dni.
Za trzy dni nasikam i albo będzie kreska, albo nie będzie. Jasna sytuacja.
Tak strasznie się boję... chyba jak nigdy.... -
Cześć dziewczyny ja się od początku wpisałam na lipiec, bo moje cykle długie, więc pomimo że owu potwierdzona monitoringiem w 12 albo 13 dc (byłam w 13. i było już po, ale świeżo ), to chciałam testować dopiero 1.07. Dziś wystąpiło drobne plamienie (jest 6-7 dpo) i ciągnie mnie podbrzusze, więc możliwe, że testować będę wcześniej... i przytulę się do Was
dobuska, który Ty masz dpo?PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Dziewczyny nie uciekajcie
Ja dopiero testuję pod koniec miesiąca.
Raczej nie było owu u mnie ;/
Ale może wydarzy się cud...niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa