Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi piękna beta:) ja wlasnie wróciłam od ginekologa i jest jeszcze za wcześnie na serduszko ale przynajmniej stwierdził ze ciąża jest umieszczona w macicy i jest jeden zarodek wiec nie ma bliźniaków:D Wiedziałam ze raczej jest za wcześnie ale powiedział ze dobrze ze przyszłam bo kończył mi sie duphaston a nie pozwolił mi go przerywać. Teraz trzymam kciuki żebym za 2 tygodnie zobaczyła juz serduszko i zeby wszystko było dobrze;)
dobuska, katka/85, meggi90, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny @ tule
czerwcowe mamusie bardzo się ciesze ze fasoleczki pięknie rosną
ja ciągle czekam na @ brzuch boli coraz częściej wiec tylko patrzeć jak przylezie
malutko tych czereśni w czerwcu... sikajcie dziewczyny i chwalcie się dwiema krechami
-
meggi90 wrote:Robiłam po raz trzeci i ostatni betę, a teraz siedzę spokojnie na tyłku i czekam do czwartku na wizytę u gina.
Beta 10dpo 29,96
13dpo 228
16dpo 1346
Super Gratuluję serdecznie piękny prezent na rocznicę ślubu:) my również jutro mamy swoją drugą rocznicę a testowanko ok 30.06 więc może będzie spóźniony prezent rocznicowy i u nas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga jeśli bierzesz luteine od ovulacji to i tak wynik będzie zburzony. Lekarz kazał Ci zbadać progesteron?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 08:11
-
k91 wrote:Ja też się witam, niestety z najbielszą bielą vizira w ręku jaka tylko może być. Nadszedł czas na doła
No nic, podoluje się też trochę, poczekam na tego wstrętnego malpiszona a w kolejnym cyklu pora na lekarza bo pewnie znowu coś ze mną jest nie tak k...wa juz mnie to zaczyna naprawdę denerwować ze o wszystko w życiu musze walczyć pazurami i zębami. Nic nigdy nie może się udać tak po prostu. Każda radość, każde pragnienie musze wydzierac sobie siła jakby mi się nic dobrego nie należało ot tak zwyczajnie! Przepraszam was ze tak się żale ale ten test podziała na mnie jakby mi ktoś w pysk strzelil.. wiem ze wiele osób ma większe problemy a i wiele z was walczy juz długo o swoje pierwsze szczęście a ja już mam wspaniałego synka i nie powinnam narzekać ale normalnie wyć mi się chce zawsze ze wszystkim pod górę, sił juz brakuje:(
-
Dzień dobry
Tyle dziewczynki z @ :*
Za testujące mocno trzymam kciuki
Dobuska każdego dnia zaglądam zwłaszcza dla Twojego testu i "obgryzam paznokcie "
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Może zrób ciazowy. Czasem beta tak wychodzi na testach ovu.
-
nick nieaktualny