Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makowa piękna druga kreska gratulacje
Dziewczyny jak to jest z tymi ciążami biochemicznymi? Jeśli to był piąty tydzień to miesiączka już sama wszystko wyczyści? Nie mam siły myśleć teraz o kolejnych staraniach, ale w takim przypadku bie trzeba czekać kilku cyklów. O piewsze dziecko się tyle staraliśmy,teraz niby pierwszy cykl... Juz1 te moje testy były podejrzane,te cienie. Masakra -
Aga powinno się wszystko samo oczyści. Zrób gdzieś za dwa tygodnie po @ betę żeby sprawdzić, że spadła do zera. Można starać się od razu. Ja nawet po łyżeczkowaniu dostałam zielone światło już w pierwszym cyklu. Trzymaj się kochana :*
-
Makowa_Panna na maxa trzymam kciuki!
-
Cześć dziewczyny.
Makowa-ja już gratuluję-musi być dobrze, trzymam gorąco kciuki
Tak was podczytuję ale słabo się udzielam, bo u mnie sytuacja ciągle niepewna była. W 24-25dc w końcu doczekałam się owu! Już myślałam że się nie doczekam skok był, wszystko (mam nadzieję) w porządku ale jakoś tak niemrawo... Miałam dużo wcześniej podejście do owu i wtedy byłabym jej pewniejsza bo wszystko takie pięknie zgrane bylo i śluz i szyjka... Teraz tak jakoś dużo słabiej. Myślicie, że może coś z niej być? Bede dalej obserwować i zobaczymy ale nie wiem czy 30.06 będzie sens testować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 12:40
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Makowa: Życzę powodzenia i potwierdzenie kreseczek.
Ja czekam do soboty bo @ sie zbliża ogromnymi krokami
Od wczzoraj bolą mnie cycki, jestem nerwowa,zmęczona i wgl do kity wiec jak nic @..
Dzisiaj przyszedł mi termometr owulacyjny, i teraz nie wiem jak nim mierzyć bo słyszałam na jednej grupie że po zmierzeniu trzeba odczekać jeszcze 5min żeby temp była wiarygodna.. -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Agnesia to liczę jutro na dobre wiadomości . A robisz tym elektronicznym testem.czy tak normalnie?
Edit. Dziś kupię pink super czułyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 13:13
-
nick nieaktualnyAga26 wrote:Makowa piękna druga kreska gratulacje
Dziewczyny jak to jest z tymi ciążami biochemicznymi? Jeśli to był piąty tydzień to miesiączka już sama wszystko wyczyści? Nie mam siły myśleć teraz o kolejnych staraniach, ale w takim przypadku bie trzeba czekać kilku cyklów. O piewsze dziecko się tyle staraliśmy,teraz niby pierwszy cykl... Juz1 te moje testy były podejrzane,te cienie. Masakra -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Doti dziękuje. Na żywo wygląda jeszcze lepiej, ale u mnie to jeszcze nic nie znaczy. Proszę tylko o trzymanie kciuków żeby stał się cud i tym razem było wszystko dobrze...
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Aga powinno się wszystko samo oczyści. Zrób gdzieś za dwa tygodnie po @ betę żeby sprawdzić, że spadła do zera. Można starać się od razu. Ja nawet po łyżeczkowaniu dostałam zielone światło już w pierwszym cyklu. Trzymaj się kochana :*
Makowa kochana powiedz mi jeszcze raz tobie wyszło tylko hetero mthfr ? A ASP?
I jakich badań nie robiłaś prócz kariotypów? Bo ja prawie wszystkie... dlatego czekam na rezultat, tak jak u ciebie, mam nadzieję szczęśliwy