Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna oboju nam zrobili. Właśnie mówiła o tym in vitro z badaniem materiału genetycznego zarodków. Można też starać się aż do skutku póki nie połącza się komórki ze "zdrowymi" genami. Tak cały czas biorę encorton i clexane.
Co do supli to myślałam o dongu.
B12 i b6 metylowane? Może masz za wysoką homocysteinę?? -
nick nieaktualny
-
Tak B6 i B12 matylowane. Kwasu foliowego syntetycznego nie biorę, bo tak jak pisałam już przy 5 mg miałam straszne bóle głowy nawet nie chcę myśleć co byłoby przy 15 mg. Homocusteiny jeszcze nie badałam, ale mam zamiar w kolejnym cyku iść zbadać progesteron, TSH i jeszcze kila innych rzeczy to i homocysteinę chyba wreszcie zrobię.
Takie dwa rozwiązania mi przedstawiła gdy spytałam co gdy kariotyp wyjdą nieprawidłowe. -
nick nieaktualny
-
Biorę to Phoenix Nutrition NEUROVITS B6 B12 FOLIC ACID
I teraz tak czytam, że b12 jest w formie zmatylowanej ale b6 chyba jednak nie. A myślałam, że obie...
Większych nadziei nie mam. Zobacze jak jutro temperatura. Jak się utrzyma to sikne. Chyba, że @ nadejdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Biorę to Phoenix Nutrition NEUROVITS B6 B12 FOLIC ACID
I teraz tak czytam, że b12 jest w formie zmatylowanej ale b6 chyba jednak nie. A myślałam, że obie...
Większych nadziei nie mam. Zobacze jak jutro temperatura. Jak się utrzyma to sikne. Chyba, że @ nadejdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taka sutacja u mnie https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c183d3a732c.jpg
Zdjęcie nie odzwierciedla faktycznej ciemności. Jest ładna kreseczka (byłam w nocy siku i rano mocz był blady jak woda), ale u mnie to jeszcze nic nie znaczy. W sobotę powtórzę test. Jeśli sciemnieje i nie przyjedzie @ to w przyszłym tyg może pójdę na bete.Doti87, kaka470, Truskaweczka250, terka, k91 lubią tę wiadomość