Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hey u mnie dzisiaj Znowu wielkie rozczarowanie...to moj dzisiaj 31dc robiłam test w Sobotę negat. więc dzisiaj zrobiłam i tez też negat ...4 dzień sie spóźnia, do tego tem bardzo spadła.. także nic nie wyszło Boję sie że coś sie dzieje, u gina byłam 2 lata temu
Jest mi smutno -
Dziekuję za wsparcie. Jesteście kochane :* Kascok no piekna kreseczka!
Hopeless lekarka w poradni genetycznej właśnie jak spyatałam co jeśli kariotypy wyjdą źle to powiedziała, że albo starać się do skutku albo in vitro właśnie z zarodkami przebadanymi genetycznie i podane tylko te zdrowe, wiec chyba jest taka możliwość w Pl. Kurcze a dlaczego lekarze nie chcą Cie badać i działać? Nie mieszkasz w Polsce?
Dzwoniła do mnie wieczorem gin i dziś jadę na zastrzyk z pregesteronu. Nie wiem czy to coś pomoże przy takiej becie, ale chcę być pewna że zrobiłam wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 07:35
-
Mieszkam w Polsce. Ale mam zdrowe 2 letnie dziecko ze zdrowej i bezproblemowej ciąży i wszyscy lekarze u których byłam do tej pory (czyli 2 na nfz i 2 prywatnie) dają mi do zrozumienia ze to fakap zarodka, źle komórki, złe podziały i trzeba próbować. Nawet o luteine musiałam wczoraj prosić bo przecież jak mam regularne okresy to hormony są ok
-
Hopeless mialam to samo pod wzgledem podejscia lekarzy każdy tylko "urodzila pani jedno to i drugie pani urodzi"
A u mnie ewidentnie byla niedomoga lutealna niestety dopiero dwa wczesne poronienia przekonaly lekarzy do przepisania leku
To strasznie, że większość tu z nas sama sie diagnozuje, bo jakby czekac na reakcje lekarzy to można by starosci doczekac -
nick nieaktualnyA ja w tym mcu nie wariuje. Nie sprawdzalam nic! Jedynie czulam bol brzucha no ale tego nie da sie przeoczyc i udac ze sie nie czuje. Zero testow owu, sprawdzania tempki czy sluzu i polozenia szyjki. 8dc lekarz powiedzial ze pecherzyk ma 12mm wiec owu bedzie miedzy 11 a 14dc. W te dni nie wychodzilismy z lozka i tyle nawet dokladnie nie wiem kiedy spodziewac sie @ tak po prostu na luzie wszystko. Biore tylko kwas foliowy z witamina d3, castagnus i bromergon bromergon juz pol tabletki biore na dzien bo w nocy srednio spie przez ten lek.
W przyszlym tygodniu zobaczymy jak bedzie -
nick nieaktualny
-
Casteams, brawo. najlepiej tak trochę to wszystko olać. wiadomo przestać myśleć się nie da, ale wziąć na luz i przestać wszystko sprawdzać z dnia na dzień. ja ten cykl też tak odstawiłam i też nie wiem nawet kiedy była owu i kiedy termin @. obstawiam że czwartek, ale jak będzie ? nie wiem
żesz kur@&^, zapomniałam, że ta wredota lubi mnie czasem zaskakiwać i właśnie sobie to uświadomiłam, a do pracy przyszłam w śnieżnobiałych spodniach prowokuję tylko jąpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
casteams wrote:Btw. Czy ktoras z Was suplementuje wit b6? Czyli magnez?
magnezu nie, biorę podobnie jak Ty: połówkę bromka, kwas foliowy, d3 i dodatkowo ovarin.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Makowa_Panna wrote:Dziekuję za wsparcie. Jesteście kochane :* Kascok no piekna kreseczka!
Hopeless lekarka w poradni genetycznej właśnie jak spyatałam co jeśli kariotypy wyjdą źle to powiedziała, że albo starać się do skutku albo in vitro właśnie z zarodkami przebadanymi genetycznie i podane tylko te zdrowe, wiec chyba jest taka możliwość w Pl. Kurcze a dlaczego lekarze nie chcą Cie badać i działać? Nie mieszkasz w Polsce?
Dzwoniła do mnie wieczorem gin i dziś jadę na zastrzyk z pregesteronu. Nie wiem czy to coś pomoże przy takiej becie, ale chcę być pewna że zrobiłam wszystko.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyHopeless wrote:Mieszkam w Polsce. Ale mam zdrowe 2 letnie dziecko ze zdrowej i bezproblemowej ciąży i wszyscy lekarze u których byłam do tej pory (czyli 2 na nfz i 2 prywatnie) dają mi do zrozumienia ze to fakap zarodka, źle komórki, złe podziały i trzeba próbować. Nawet o luteine musiałam wczoraj prosić bo przecież jak mam regularne okresy to hormony są ok
-
nick nieaktualny