Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypilik wrote:Jeżeli jest brany z heparyną nie może, ale jeżeli nie to loteria... przy leidenie tak na pewno jest, dlatego mam wskazanie że jakbym miała w cyklu wprowadzać dupka to z zastrzykami. No a w ciąży tym bardziej..!
-
Zuza_22 wrote:Kascok super
Ogromne gratulacje nie martw sie testem to prawda, że test testowi nie równy ponizej test na gorze to 10pink super czuły z porannego moczu, ponizej bobo test żółty 25 zrobiony o 19, różnica ogromna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/708a7f1fed17.jpg
Tak. Na ovf jest dziewczyna która ma zdrowe dziecko a potem same klopsy i ma złe kariotypy.
O duphastonie tez słyszałam. Juz zmieniłam na luteine. -
Hey, dziewczynki, do mnie dzisiaj przyszła @ to była najdłuższy cykl jaki wgl miałam aż 31 dni zawsze miałam regularnie co 27/28.
Ale w tym zaczniemy z większym kopem niż w tym ostatnim
Gratuluję kolejnym dziewczynkom dwóch kreseczek
Życzę miłego dnia -
Zgłaszam nadejście @. Wiedziałam że nic z tego nie będzie bo cykl mizerny i do bani był, ale wredota jak to wredota przyszła 2 dni przed urodzinami... Więc mi trochę planów napsuła... Czas zaopatrzyć się w dobre winko i ptasie mleczko wskakuje na lipiec, sam koniec ale jeszcze lipiechttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
kascok wrote:Beta 42,9 Jestem w ciąży
Kascok, czy nie wspominałam, że ciążą mi tu pachnie ?? gratulacje!początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
jeju ile tych wrednych @ w tym miesiącu
u mnie też pewnie będzie to samo. już to czujępoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:jeju ile tych wrednych @ w tym miesiącu
u mnie też pewnie będzie to samo. już to czuję
Tak się mówi Marlena, a potem bam ! Ciąża
Jak będę mieć jutro ovitrelle, to pewnie pęknie piątek / sobota to są jakieś monstrualne chyba na clo te pęcherzyki skoro mój miał wczoraj 17 mm ostatnio jak miałam, sprawdziłam sobie, to w 2 dni 6mm urosły...
Do dzieła dziewczyny jeszcze 3 dni macie na testowanie -
SusannaDean wrote:Tak się mówi Marlena, a potem bam ! Ciąża
Jak będę mieć jutro ovitrelle, to pewnie pęknie piątek / sobota to są jakieś monstrualne chyba na clo te pęcherzyki skoro mój miał wczoraj 17 mm ostatnio jak miałam, sprawdziłam sobie, to w 2 dni 6mm urosły...
Do dzieła dziewczyny jeszcze 3 dni macie na testowanie
kochana na CLO to one rosną jak szalone!! a jeszcze jak im dołożysz zastrzyk to już pod ciążę lepszych warunków nie możesz zapewnić resztę zostaw żołnierzykom
taaaa, tak się mówi. ja mówię co miesiąc i nic ... a bociany krążą nad domem jak szalone, kur* żaden nie usiądzie!!początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:kochana na CLO to one rosną jak szalone!! a jeszcze jak im dołożysz zastrzyk to już pod ciążę lepszych warunków nie możesz zapewnić resztę zostaw żołnierzykom
taaaa, tak się mówi. ja mówię co miesiąc i nic ... a bociany krążą nad domem jak szalone, kur* żaden nie usiądzie!!
Jeszcze ten steryd i clexane po owu pewnie boże żeby się udało
Bocianyyyy? aaaaa ja nie widziałam żadnego hehe może u ciebie decydują się ile ma usiąśćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 11:48
-
SusannaDean wrote:Myślisz? A zastrzyk tez wspomoże edno ? No żołnierzyki są super, maż nie pali od 6 miesiecy żadnego papierosa, ćwiczy, dieta, suplementacja Już wcześniej były dobre a teraz to pewnie armia ładna 300 mln było. ok
Jeszcze ten steryd i clexane po owu pewnie boże żeby się udało
Bocianyyyy? aaaaa ja nie widziałam żadnego hehe może u ciebie decydują się ile ma usiąść
No na endo to raczej nie ale na pęknięcie na pewno a endo masz słabe? u mnie bociany za płotem dosłownie chodzą mendy dziobate
musi nam się udaćpoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
ancymonek !! super ))) gratulacjepoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???