Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:beta spadła. Także nie ma już ciązy.
jeju, przykro mi
coś poszło nie tak ..początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
syllwia wrote:Dziewczyny, chciałabym w tym cyklu iść na monitoring owulacji, żeby być pewna w 100%, kiedy mam owulację po odstawieniu anty. Możecie mi powiedzieć w jakim czasie mniej więcej iść, gdy owulacja według testów owulacujnych w tym miesiącu wypadła mi w 16 dniu cyklu? I tak przybliżony koszt takiego monitoringu? Wiadomo, że u każdego gina to sprawa indywidualna, ale chodzi mi o to czy to koszt rzędu 50 zł czy 300PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
syllwia wrote:Dziękuję Idzianna :* W takim razie czas zadzwonić do mojej gin, bo do niej terminy na 2 miesiące na przód prywatnie :o Może uda jej się gdzieś wcisnąćPCOS
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No pewnie, że tak
Czekasz jeszcze? Czekam na twój pęcherzyk *PCOS
Pęcherzyk jeszcze jest, nie za dużo urósł, bo ma 16 mm,może taki pęknie, może urosnie jeszcze...w piątek jedziemy na urlop więc jeszcze w czwartek można sprawdzić co i jak...echhh, chyba za dużo go oglądam i się wstydzi
SusannaDean, Rene, jagodowa91, Magdzia85F, k91 lubią tę wiadomość
PCOS
Idę z mężem na kolacje i na lody. Odkładam dzisiaj dietę bezcukrowa na bok lekarz mi kazał przejść na ścisła dietę bez cukru i mąki (jestem szczupla) . Mam nadzieję że to pomoże. Wiecie wcześniej było zawsze zero z bety. A tu się udało. Przynajmniej wiem że mój sluz nie ma antygenow antyplemnikowych czy jakoś tak. Z krwi nie ma tego. Powoli szykuje się na Hsg lub laparoskopi. Wyleczylam wszystko u siebie więc powoli do przodu. Teraz hormony chociaż nie są one jakieś tragiczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 17:33
-
Idzianna wrote:Gin przyjmuje dziś o 16 do 18 i mam się wbić jakoś w tym czasie więc wychodzę z pracy o 16 i śmigam
edit: już widzę Twój wpis że jesteś już poWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 17:33
-
nick nieaktualny
-
Idzianna wrote:Pęcherzyk jeszcze jest, nie za dużo urósł, bo ma 16 mm,może taki pęknie, może urosnie jeszcze...w piątek jedziemy na urlop więc jeszcze w czwartek można sprawdzić co i jak...echhh, chyba za dużo go oglądam i się wstydzi
Idzianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteams wrote:Zrobilam test. Biel vizira. Nawet cienia cienia cienia nie ma.
Dzisiaj 25dc wiec spodziewam sie @ w najblizszym czasie.
Smuteczek.Rene, pilik lubią tę wiadomość
PCOS
nick nieaktualny