Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:ja właśnie nie umiem rozpoznac kiedy jest wysoko kiedy nisko. Czy wysoko to wtedy kiedy jest taka długa i nie moge poczuć wejścia szyjki. A nisko to wtedy kiedy jest zrównania z pochwą? bo czasami mam taką rozpulchnioną.
A to rozpulchnienie szyjki to wtedy gdy jest to właśnie zrównanie z pochwą?
Idzianna kciuki za Twoje jajeczka:-)Idzianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e to ja mam ja jakas taką , ze mogę ją objąć troszke palcem. Nie w całości. Bo nie obejme drugej strony szyjki ale dotknę wejścia do szyjki, które jest chyba leciutko otwarte. Ponadto mam wrażenie, że ta część pochwy od strony brzucha dotyka moją szyjkę tzn jest tam ciasno tak jakby pochwa się skurczyła. Czy jest miękka to zupełnie nie wiem.
-
albo jeśli, którejś się chce to napiszcie na czym polega rozpulchnienie szyjki macicy. Bo czytałam, ze w ciaży ma być rozpulchniona. Ale czytałam też tak jak piszecie, ze twarda i wysoko. Więc na czym polega to rozpulchnienie szyjki macicy a na czym rozpulchnienie pochwy? bo to nie jest to samo przecież.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tu na forum i u mnie tez... Przyjaciolka ma idbior wyniku amniopunkcji i chyba nie za dobrze jest no i sie stresuje tez nia i jej sprawaPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
meniulla wrote:https://www.fotosik.pl/zdjecie/291f3b24b3c3c26b
dzień dobry wszystkim czy mogę się zapisać do listy na 19 lipiec ??? pozdrawiam
Ps: test to już pozytyw jak uważacie??
do listy jesteś już wpisana:-)
Sylwia i Kinga podajcie nowe daty to was wpiszę do tabelki jeśli chcecie -
nick nieaktualny