Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobisia wrote:Wliczają się składniki które są umniejszane za czas przebywania na chorobie. Niektóre regulaminy wynagradzania określają jakie to są składniki.
-
nick nieaktualnyHej witam się przed pracą, dziś ponury dzień ale życzę miłego go mimo wszystko
Dziewczyny ja owu musiałam mieć 1 lipca w nocy, tak jak wam pisałam, że mnie ból obudził a zdawało mi się że mi się przyśniło, dlatego, ze nie był tak bolesny jak zazwyczaj mam owu....ale mam teorię. Mówią, że bolesne owulacje są od tego (jedna z kilku), że jajniki i jajowody są 'bardzo przekrwione' i stąd ból. Może od tych zastrzyków rozrzedzających nie mam już takiego wielkiego ukrwienia, stąd mniejszy ból owu? Teoria teorią, ale swoje wiem hehe Można by rzec teoria spiskowa
Czuję się fatalnie bo wypiłam z ciocią wino wczoraj. Miałam biegunkę wieczorem i czuję się na kacu a przecież to było słodkie wino i mało....już koniec alko, bo mam te sterydy i się teraz zamartwiam
No nic dziś mam na 7 do pracy do 15 więc może potem lepszy dzień będzie -
nick nieaktualnypilik wrote:Susanna, możliwe. Większość kobiet w ogole nie odczuwa owulacji, a je ma! Nie możesz się tak nakręcać. Ja zaraz lecę na badania i do pracy. Też do 15 . Ależ mi sie nie chce!!
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Eh. Jadę na tą betę powtórzyć. Zrobiłam test sikany ten wrażliwy 10 jednostek wygrywający. Totalna biel
Tempka spadła z 37.3 do 37.05 .boję się że nic z tego jednak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 06:57
-
nick nieaktualnyCześć!
Dziękuję za tak obszerne odpowiedzi co do moich pytań o pracę.
Bez problemu podpisano by mi wypowiedzenie, bo mają za nic pracownika.
Dziś znowu ten, ten okropny poniedziałek. Mąż idzie zgodnie z grafikiem od tego miesiąca i od środy do piątku wolne
Susanna a ja Ci się nie dziwię!!! Bardzo Ci zależy i tak jest, że czasem aż za bardzo. Ale co zrobisz? Trzeba przeczekać i będzie wszystko jasne!
A ja coś przeczuwam @, bo tak w podbrzuszu czuję. Ale my dopiero startujemy, po raz kolejny, więc nie liczę na cud samotnego jajnika
Miłego i szybkiego dnia:-)SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadelcia wrote:Mi się premie wliczały do macierzyńsiego, w sumie to mi podniosły macierzyński o 750zł/mc. Dlatego, dobze jkbym ni miła większej przerwy niż 3 miesiące między zasiłkami (czyli macierzyńskim na pierwsze dziecko i L4 na drugie).Juz nie mówiąc,że by mi opadła opiekunka
Czyli delegację powinnam dostać przelewem, to by mi trochę podniosła średnią roczną? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Dziś mój wielki dzień;p czuje ekscytacje jakbym nigdy nie pracowała a przecież przed pójściem na macierzyński u mnie w pracy sama prowadziłam szkolenia nowych pracowników które dziś i mnie czekają bo po tak długich urlopach trzeba wszystko od zera przypominać, dalej się obawiam jak poradzi sobie babcia z Tymonem ale wstałam optymistycznie nastawiona słońce swieci, za tydzień zaczynam dni płodne i oby było bardzo płodnie :p
Miłego dnia dziewczyny!SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Cześć dziewczyny!
Dziś mój wielki dzień;p czuje ekscytacje jakbym nigdy nie pracowała a przecież przed pójściem na macierzyński u mnie w pracy sama prowadziłam szkolenia nowych pracowników które dziś i mnie czekają bo po tak długich urlopach trzeba wszystko od zera przypominać, dalej się obawiam jak poradzi sobie babcia z Tymonem ale wstałam optymistycznie nastawiona słońce swieci, za tydzień zaczynam dni płodne i oby było bardzo płodnie :p
Miłego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny! Sara czekamy na info. Susanna, każdy się nakręca, bo chce żeby było dobrze i wszystko wyszło jak trzeba i o czasie Agnesia więc powodzenia! Udanego dnia. U mnie zaczęły się płodne i pracujemy nad dzidziusiem dziś bardzo niska temp, pierwszy raz mam taką, może zmęczenie też trochę na to wpływa? Miłego dnia życzę!!
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Agnesia wrote:Cześć dziewczyny!
Miłego dnia dziewczyny!
Siusanna Pilik oby wam szybko czas w robocie zleciał
Sarrrra no to czekamy razem z Tobą na wynik:-) -
jagodowa91 wrote:Dzień dobry dziewczyny! Sara czekamy na info. Susanna, każdy się nakręca, bo chce żeby było dobrze i wszystko wyszło jak trzeba i o czasie Agnesia więc powodzenia! Udanego dnia. U mnie zaczęły się płodne i pracujemy nad dzidziusiem dziś bardzo niska temp, pierwszy raz mam taką, może zmęczenie też trochę na to wpływa? Miłego dnia życzę!!
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:Rene u nas w lipcu to pewne obyśmy wszystkie cykl zakończyły za 9 miesiecy
a mi popsuł się termometr jak na złość mam drugi ale on nie pokazuję dokładnego pomiaru tylko jeden stopień po przecinku nie mając wyjścia musiałam go użyć