X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • adelcia Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2017, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobisia wrote:
    Wliczają się składniki które są umniejszane za czas przebywania na chorobie. Niektóre regulaminy wynagradzania określają jakie to są składniki.
    Mi się premie wliczały do macierzyńsiego, w sumie to mi podniosły macierzyński o 750zł/mc. Dlatego, dobze jkbym ni miła większej przerwy niż 3 miesiące między zasiłkami (czyli macierzyńskim na pierwsze dziecko i L4 na drugie).Juz nie mówiąc,że by mi opadła opiekunka

deaf234bd59751a3e2ce46fafae8735a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się przed pracą, dziś ponury dzień ale życzę miłego go mimo wszystko <3

Dziewczyny ja owu musiałam mieć 1 lipca w nocy, tak jak wam pisałam, że mnie ból obudził a zdawało mi się że mi się przyśniło, dlatego, ze nie był tak bolesny jak zazwyczaj mam owu....ale mam teorię. Mówią, że bolesne owulacje są od tego (jedna z kilku), że jajniki i jajowody są 'bardzo przekrwione' i stąd ból. Może od tych zastrzyków rozrzedzających nie mam już takiego wielkiego ukrwienia, stąd mniejszy ból owu? Teoria teorią, ale swoje wiem hehe :) Można by rzec teoria spiskowa

Czuję się fatalnie bo wypiłam z ciocią wino wczoraj. Miałam biegunkę wieczorem i czuję się na kacu a przecież to było słodkie wino i mało....już koniec alko, bo mam te sterydy i się teraz zamartwiam :(

No nic dziś mam na 7 do pracy do 15 więc może potem lepszy dzień będzie :)

• pilik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, możliwe. Większość kobiet w ogole nie odczuwa owulacji, a je ma! Nie możesz się tak nakręcać. Ja zaraz lecę na badania i do pracy. Też do 15 ;). Ależ mi sie nie chce!!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh. Jadę na tą betę powtórzyć. Zrobiłam test sikany ten wrażliwy 10 jednostek wygrywający. Totalna biel
    Tempka spadła z 37.3 do 37.05 .boję się że nic z tego jednak.

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Susanna, możliwe. Większość kobiet w ogole nie odczuwa owulacji, a je ma! Nie możesz się tak nakręcać. Ja zaraz lecę na badania i do pracy. Też do 15 ;). Ależ mi sie nie chce!!
    No pisalam,ze teorie spiskowe stredy nerey i nakrecanie u mnie. I wiem,ze nie powinnam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Eh. Jadę na tą betę powtórzyć. Zrobiłam test sikany ten wrażliwy 10 jednostek wygrywający. Totalna biel
    Tempka spadła z 37.3 do 37.05 .boję się że nic z tego jednak.
    O kurde... Trzymam kciuki za bete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 06:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Dziękuję za tak obszerne odpowiedzi co do moich pytań o pracę.
    Bez problemu podpisano by mi wypowiedzenie, bo mają za nic pracownika.

Dziś znowu ten, ten okropny poniedziałek. Mąż idzie zgodnie z grafikiem od tego miesiąca i od środy do piątku wolne :-)

Susanna a ja Ci się nie dziwię!!! Bardzo Ci zależy i tak jest, że czasem aż za bardzo. Ale co zrobisz? Trzeba przeczekać i będzie wszystko jasne!

A ja coś przeczuwam @, bo tak w podbrzuszu czuję. Ale my dopiero startujemy, po raz kolejny, więc nie liczę na cud samotnego jajnika ;-)

Miłego i szybkiego dnia:-)

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelcia wrote:
    Mi się premie wliczały do macierzyńsiego, w sumie to mi podniosły macierzyński o 750zł/mc. Dlatego, dobze jkbym ni miła większej przerwy niż 3 miesiące między zasiłkami (czyli macierzyńskim na pierwsze dziecko i L4 na drugie).Juz nie mówiąc,że by mi opadła opiekunka

Czyli delegację powinnam dostać przelewem, to by mi trochę podniosła średnią roczną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Czyli delegację powinnam dostać przelewem, to by mi trochę podniosła średnią roczną?
    Jak najbardziej wszystko wplywa na srednia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No madzia jesli o mnie chodzi to nakrecam sie od zawsze i wietrze spiski i snuje domysly powiem ci ma byc co bedzie wiadomo ale przywyklam do porazek to chociaz sobie teraz pomarze o tym ze bedzie dibrze :*

jagodowa91 lubi tę wiadomość

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kolejka w labo. Pierwszy raz taka. Zawsze schodzilam i wychodziłam.beta będzie o 14:00.

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Dziś mój wielki dzień;p czuje ekscytacje jakbym nigdy nie pracowała a przecież przed pójściem na macierzyński u mnie w pracy sama prowadziłam szkolenia nowych pracowników które dziś i mnie czekają bo po tak długich urlopach trzeba wszystko od zera przypominać, dalej się obawiam jak poradzi sobie babcia z Tymonem ale wstałam optymistycznie nastawiona :) słońce swieci, za tydzień zaczynam dni płodne i oby było bardzo płodnie :p
    Miłego dnia dziewczyny!

SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Dziś mój wielki dzień;p czuje ekscytacje jakbym nigdy nie pracowała a przecież przed pójściem na macierzyński u mnie w pracy sama prowadziłam szkolenia nowych pracowników które dziś i mnie czekają bo po tak długich urlopach trzeba wszystko od zera przypominać, dalej się obawiam jak poradzi sobie babcia z Tymonem ale wstałam optymistycznie nastawiona :) słońce swieci, za tydzień zaczynam dni płodne i oby było bardzo płodnie :p
    Miłego dnia dziewczyny!
    Zycze Powodzenia na pewno sobie poradzisz ;****

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Ale kolejka w labo. Pierwszy raz taka. Zawsze schodzilam i wychodziłam.beta będzie o 14:00.
    Daj koniecznie znac trzymam kciuki

• Rene Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Rene i susana odpisał mi gin że mam tylko powtórzyć betę. Nie kazał brać dupka. Kurcze a ja wzięłam... eh już nic nie wiem
    spokojnie dupek na pewno nie zaszkodzi,trzymam kciuki za betę:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Sara czekamy na info. Susanna, każdy się nakręca, bo chce żeby było dobrze i wszystko wyszło jak trzeba i o czasie :) Agnesia więc powodzenia! Udanego dnia. U mnie zaczęły się płodne i pracujemy nad dzidziusiem :) dziś bardzo niska temp, pierwszy raz mam taką, może zmęczenie też trochę na to wpływa? Miłego dnia życzę!!

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Rene Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Miłego dnia dziewczyny!
    Powodzenia:-)
    Siusanna Pilik oby wam szybko czas w robocie zleciał:-)
    Sarrrra no to czekamy razem z Tobą na wynik:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Rene Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Dzień dobry dziewczyny! Sara czekamy na info. Susanna, każdy się nakręca, bo chce żeby było dobrze i wszystko wyszło jak trzeba i o czasie :) Agnesia więc powodzenia! Udanego dnia. U mnie zaczęły się płodne i pracujemy nad dzidziusiem :) dziś bardzo niska temp, pierwszy raz mam taką, może zmęczenie też trochę na to wpływa? Miłego dnia życzę!!
    i super życzę owocnego staranka i dwóch pięknych kreseczek:-)

jagodowa91 lubi tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene u nas w lipcu to pewne :) obyśmy wszystkie cykl zakończyły za 9 miesiecy ;)

Rene lubi tę wiadomość

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Rene Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Rene u nas w lipcu to pewne :) obyśmy wszystkie cykl zakończyły za 9 miesiecy ;)
    super by było:-)Tabelka czeka:-)
    a mi popsuł się termometr jak na złość mam drugi ale on nie pokazuję dokładnego pomiaru tylko jeden stopień po przecinku nie mając wyjścia musiałam go użyć

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ