Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważne, że było czym zmierzyć może przez to wykres nie powarjuje. Dzwoniła do mnie szwagierka, trochę mnie wkrurzyła.. mówi, że drugi miesiąc nie ma @ wczoraj robiła test, biel vizira, a że niby dziś coś tam się pokazało ... zero kontroli nad sobą, nieregularne cykle, a potem w słuchawkę płaczę, że (tu cytuje) "nie może wpaść z kolejnym bachorem". Czujecie to?! Matka dwójki dzieci... aż mi ciśnienie skoczyło.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
jagodowa91 wrote:Ważne, że było czym zmierzyć może przez to wykres nie powarjuje. Dzwoniła do mnie szwagierka, trochę mnie wkrurzyła.. mówi, że drugi miesiąc nie ma @ wczoraj robiła test, biel vizira, a że niby dziś coś tam się pokazało ... zero kontroli nad sobą, nieregularne cykle, a potem w słuchawkę płaczę, że (tu cytuje) "nie może wpaść z kolejnym bachorem". Czujecie to?! Matka dwójki dzieci... aż mi ciśnienie skoczyło.
eh...masakra a ile ona ma lat i w jakim wieku dzieci?
-
Jagodowa - złość i frustrację wyrzuć z siebie i nie pozwól, by Cię złe emocje pożarły!!!
Fajna kobitka z Ciebie, nie możesz zamienić się w trolla!!! Szwagierce pogratuluj jak przyjdzie czas i ciesz się życiem. Karma wraca - karm ją pozytywnymi emocjamijagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:spokojnie dupek na pewno nie zaszkodzi,trzymam kciuki za betę
dziękuję dziewczyny. Czytałam , że te sikance wychodzą dopiero w okolicach okresu a ja jestem 4 dni przed więc mam jeszcze nadzieję. Czyatłam nawet, ze niektórym nie wychodziło (nawet te wrażliwe) a mimo to beta była znacznie powyżej 10. O ile ja się już naczytałam o tej niskiej becie i sikancach . Mąż tylko na mnie zerkał w sb i nd i pytał co robie z tym nosem w komórce . Nie musiałam odpowiadać bo wiedział i sie ze mnie śmiał, że przeczytałam juz chyba cały internet. O ja głupia ... -
Sarrrra wrote:dziękuję dziewczyny. Czytałam , że te sikance wychodzą dopiero w okolicach okresu a ja jestem 4 dni przed więc mam jeszcze nadzieję. Czyatłam nawet, ze niektórym nie wychodziło (nawet te wrażliwe) a mimo to beta była znacznie powyżej 10. O ile ja się już naczytałam o tej niskiej becie i sikancach . Mąż tylko na mnie zerkał w sb i nd i pytał co robie z tym nosem w komórce . Nie musiałam odpowiadać bo wiedział i sie ze mnie śmiał, że przeczytałam juz chyba cały internet. O ja głupia ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
U mnie dzis spadek temperatury, znow sie owu przesunela z 24 na 25 dzien hahah mysle ze w tym miesiacu jej wcale nie bylo Teraz czekam na @, szyjka nisko i otwarta wiec @ tuz tuz
Rozpisalyscie sie nieziemsko przez weekend zaraz postaram sie nadrobic -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
Asiu gratuluję pierwszej fasolki.
Oby kolejne dni lipca były dla nas równie udane.
Syllwia jesteś z nami? Testowałaś już?
Jestem strasznie ciekawa kolejnych dni, prawie cały lipiec wypełniłyśmy dniami w których będą testy Życzę więc samych pozytywówRene, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a miałyście kiedyś tak, ze szyjka była taka jakaś dziwne , ze wręcz jakby weszła do ścianek pochwy? tak jakby się tam zapadła? to chyba zły znak jak na ewentualny początek ciąży? miałam nie patrzec ale boje się znowu krwi. Jest czysto, śluz jest ale bardzo mało. A ta szyjka taka jakaś w ściance pochwy. To chyba nie jest rozpulchnienie? jaka powinna być zreszta szyka jak jest ta ciaża?
-
Nitka1 wrote:Cześć Dziewczyny.
Asiu gratuluję pierwszej fasolki.
Oby kolejne dni lipca były dla nas równie udane.
Syllwia jesteś z nami? Testowałaś już?
Jestem strasznie ciekawa kolejnych dni, prawie cały lipiec wypełniłyśmy dniami w których będą testy Życzę więc samych pozytywów -
MamaNl wrote:Witajcie
U mnie dzis spadek temperatury, znow sie owu przesunela z 24 na 25 dzien hahah mysle ze w tym miesiacu jej wcale nie bylo Teraz czekam na @, szyjka nisko i otwarta wiec @ tuz tuz
Rozpisalyscie sie nieziemsko przez weekend zaraz postaram sie nadrobic -
Cześć Dziewuszki czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie mam czasu napisać... ziiiimny ten poniedziałek jak diabli jak na lipiec! dziś 15 dc, kolejne podglądanie jajekPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Sarrrra wrote:dziewczyny a miałyście kiedyś tak, ze szyjka była taka jakaś dziwne , ze wręcz jakby weszła do ścianek pochwy? tak jakby się tam zapadła? to chyba zły znak jak na ewentualny początek ciąży? miałam nie patrzec ale boje się znowu krwi. Jest czysto, śluz jest ale bardzo mało. A ta szyjka taka jakaś w ściance pochwy. To chyba nie jest rozpulchnienie? jaka powinna być zreszta szyka jak jest ta ciaża?
sorka że tak zaśmiecam postami ale mam problem z kopiowaniem tych postów do których się odnieść chce,a i moje cudowne dzieciaki popsuły mi myszkę -
ja właśnie nie umiem rozpoznac kiedy jest wysoko kiedy nisko. Czy wysoko to wtedy kiedy jest taka długa i nie moge poczuć wejścia szyjki. A nisko to wtedy kiedy jest zrównania z pochwą? bo czasami mam taką rozpulchnioną.
A to rozpulchnienie szyjki to wtedy gdy jest to właśnie zrównanie z pochwą? -
nick nieaktualny