Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Trzeba miec wiarę
Powiem wam , że mnie ten zastrzyk pokonał czuje się fatalnie ha ha ciekawe co w ciaży będzie hahahjagodowa91, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny na dzisiaj mialam zaplanowany test ale tak boje się rozczarowania ze odpuszcze:) zresztą bóle miesiączkowe mam od wczoraj. Ale trzymam za resztę kciuki
A i nawet uda mi się jeszcze raz spróbować w lipcu[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyBobisia wrote:Ja dziewczyny na dzisiaj mialam zaplanowany test ale tak boje się rozczarowania ze odpuszcze:) zresztą bóle miesiączkowe mam od wczoraj. Ale trzymam za resztę kciuki
A i nawet uda mi się jeszcze raz spróbować w lipcu -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj zapracowana. Nie dotarłam na badania, nie wyrobiłam. Pojde w środę bedzie 4dc wiec tez da rade. Progesteron jakbym wtedy zrobiła to nic mi nie powie i strata kasy? Myśle czy jakieś zakaźne robić czy to olac... kasy nie mam przy końcu miesiąca zbyt, ale jak cos koniecznie myślicie że trzeba zrobić przed to podrzućcie! Zaraz po @, pewnie wnprzyszlym tyg idę do nowego gina, który mam nadzieje juz bedzie tym u którego zostanę... No i od przyszłego tygodnia postanowiłam że działy na 100%! Chyba że lekarz da jakiś twardy argument dlaczego mamy czekać. W pracy się zagmatwało więc też trochę stresów, No ale muszę o sobie myślec...!
A dziś na popołudniowe rozluźnienie jeszcze sobie po pracy uszyłam sukienkę i poszłam na spacer długi z psiakiem
Jakieś mega pozytywne fluidy dał mi ten @!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 21:29
-
nick nieaktualnypilik wrote:Hej dziewczyny! Ja dzisiaj zapracowana. Nie dotarłam na badania, nie wyrobiłam. Pojde w środę bedzie 4dc wiec tez da rade. Progesteron jakbym wtedy zrobiła to nic mi nie powie i strata kasy? Myśle czy jakieś zakaźne robić czy to olac... kasy nie mam przy końcu miesiąca zbyt, ale jak cos koniecznie myślicie że trzeba zrobić przed to podrzućcie! Zaraz po @, pewnie wnprzyszlym tyg idę do nowego gina, który mam nadzieje juz bedzie tym u którego zostanę... No i od przyszłego tygodnia postanowiłam że działy na 100%! Chyba że lekarz da jakiś twardy argument dlaczego mamy czekać. W pracy się zagmatwało więc też trochę stresów, No ale muszę o sobie myślec...!
A dziś na popołudniowe rozluźnienie jeszcze sobie po pracy uszyłam sukienkę i poszłam na spacer długi z psiakiem
Jakieś mega pozytywne fluidy dał mi ten @!!
A co się dzieje w pracy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 21:43
-
Susanna d3 i b12 badam raz na pol roku i suplementuje duże dawki . A ostatnio zrobiłam tez elektrolity i minerały pełny panel w sumie. Próby wątrobowe, krzepliwość, mocz, morfologię, usg jamy brzusznej - wszystko mam robione najdalej w kwietniu więc luz. Myslalam czy warto inwestować w cos dodatkowego, ale chyba fakt, nie warto. Od endo mam skierowane na teraz na TSH,
Prolaktyne, estradiol i fsh. Dorzucę chyba od siebie tylko lh bo ostatnio ten stosunek lh-fsh miałam kiepski, zobaczę czy coś się zmieniło...
W pracy dziewczyna się zwalnia, która miała podwójne stanowisko (nauczyciel-logopeda), do tego odszedł psycholog i szukamy nauczyciela bo się otwiera nowa grupa i jakbym jeszcze ja poszła na l4 to byłaby masakra... to jest malutka placówka, mamy trzech nauczycieli, miał przyjść czwarty a tak to by było trzech nowych i jeden który ogarnia i jest wdrożony... -
nick nieaktualny