Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam po nie przespanej nocce:-(mój młodszy dziś obudził się około drugiej w nocy,wstałam zrobiłam mu mleko i zanoszę a on już śpi,za jakieś pół godz starszy płacze bo mu się coś śniło wzięłam go do sypialni i przytulony do tatusia dopiero usnął
adelcia współczuję ząbkowania,ja mam trójkę ząbkujących dzieci córki wymieniają mleczaki na stałe a najmłodszemu idą dwójki
casteams powodzenia w biznesie:-)
pilik przesyłam mocnego kopniaka na jutrzejszy egzamin:-)
Madzix88 10 dni szybko zleci:-) trzymam kciuki za pozytyw:-)
pogodę też mam jesienną -
Dziewczyny muszę wam się pożalić wstałam sobie rano patrzę jak co rano do moich małych potworków (mam w domu papużki faliste w drugim pokoju)i widzę że najstarsza z nich leży na ziemi bez ruchu moja maleńka, pierwsza którą miałam...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyterka wrote:Dziewczyny muszę wam się pożalić wstałam sobie rano patrzę jak co rano do moich małych potworków (mam w domu papużki faliste w drugim pokoju)i widzę że najstarsza z nich leży na ziemi bez ruchu moja maleńka, pierwsza którą miałam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dziś kłuje od rana! I to prawy też, na którym dominującego nie ma..
Pogoda temperaturowo jesienna, ale po wczesnoporannym deszczu pięknie teraz świeciPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
terka wrote:Dziewczyny muszę wam się pożalić wstałam sobie rano patrzę jak co rano do moich małych potworków (mam w domu papużki faliste w drugim pokoju)i widzę że najstarsza z nich leży na ziemi bez ruchu moja maleńka, pierwsza którą miałam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się pięknie w pochmurny poranek! Na poprawę humoru lecę dziś do kosmetyczki Idzianna ja urlop rozpoczynam w sobote oby pogoda się zmieniła. Miłego dnia!
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny