Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej u nas też nie lepsza pogoda 22 stopnie i powiewa wiatr a dzis mój mąż wychodząc przed 8 mówił że pada.teraz niby słonce świeci a córka dopiero wstała wiec wyjdziemy koło 12 z domu.mam nadzieje że pogoda się zmieni bo w nocy z soboty na niedziele wjeżdzamy nad morze i jak taka pogoda będzie to dupa z wyjsc na plaze i morskich kąpieli młodej.a jeszcze przed wyjazdem chciałam ogarnąc koszenie ogrodków i podwórka a mąż rowy wokół domu.
-
Doti87 wrote:Próbowałam sie odciąć z forum ale nie mogłam heheheheh ciekawość mnie zżerala co tam..
Ide w piątek na monitoring, dopiero cykl zaczynamy i ooo matko juz mi sie dłuży hehehe
kciuki && za piątkowy monitoring:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No niefajna pogoda by taka byka nad morze nasze... Podobno do weekendu ma byc juz lepiej wiec trzeba miec nadzieje
-
nick nieaktualnyDoti ja też już czekam na okres. Tak mi brzuch spuchł. Ajć. I monitoring i ja się trochę cieszę, że od razu nie zeszlam. Bo ostatnio jak po pierwszym cyklu się udało, to CP. Więc obawa była.
Chyba nie robię sprawdzenia drożności jajowodu.
No i stwierdziłam, że jak przez miesiąc zrzuce jeszcze 3-4 kg, to lepiej będzie dla organizmu, bo ostatnio to woda poszła mi bardzo.
Od czwartku chyba poprawa pogody?
My z Mężem planujemy mały wypad do term. Ale nie wiem, czy Uniejów czy Mszczonów. -
MamaNl wrote:U mnie pięknie słonecznie aż chce coś się robić Wiec dziś sprzątam na ogródku umylam już chłodnik zaraz umyje meble i biorę się za coś w domu to się chyba PMS nazywa Hahahah taki nagły przypływ energii
-
może to źle zabrzmi ale chciałabym, żeby to była ciąża biochemicza. Bo dla mnei to znak , ze coś ruszyło. U mnie przez 10 miechów organizm nie dawał nawet złudzeń , że było zapłodnienie. Ciągle beta >2 a na sikancach totalna bijąca w oczy biel, nawet zacieków na nich nie było :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:może to źle zabrzmi ale chciałabym, żeby to była ciąża biochemicza. Bo dla mnei to znak , ze coś ruszyło. U mnie przez 10 miechów organizm nie dawał nawet złudzeń , że było zapłodnienie. Ciągle beta >2 a na sikancach totalna bijąca w oczy biel, nawet zacieków na nich nie było :p
-
Hej. Mam pyt czy potrzebne jest skierowanie na hsg od ginekologa nawet jeśli chce je zrobić prywatnie? Właśnie dzwoniłam do szpitala z moim mieście niestety jedynego i jakaś wredna baba nieziemsko mnie wkurzyła bo na pyt czy muszę się jakoś przygotować, zrobić badania odburkęła mi że to lekarz decyduje. Zapytała czy mam skierowanie. Odparłam że nie, że chce wykonać prywatnie a ona chamsko że nie mamy o czym rozmawiać bez skierowania. Ręcę opadają.... przecież ja mam prawo czegoś nie wiedzieć a jej obowiązkiem jest mnie poinformować; czemu tacy ludzie pracują w służbie zdrowia jakby za karę to nie mam pojęcia. Najgorzej że żaden gin w moim mieście nie ma gabinetu w którym mogłabym to hsg zrobić. Powiecie mi dziewczyny jak to jest z tym skierowaniem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny