Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yvonneSW wrote:Ja odebralam wyniki pierwszych badan hormonalnych
FSH 6,5 mlU/ml
LH 28,4 mlU/ml
Progesteron 0,79 ng/ml
Prolaktyna 587,60 mlU/ml
Estradiol 60,52 pg/ml
TSH 2,39
wiekszosc wynikow ciezko interpretowac skoro cykl bezowulacyjny ale prolaktyna 587 przy normach 102-496 to zdecydowanie za duzo. Mam nadzieje ze uda sie wszystko unormowac. wizyta u lekarza dopiero w poniedzialekPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:Ja odebralam wyniki pierwszych badan hormonalnych
FSH 6,5 mlU/ml
LH 28,4 mlU/ml
Progesteron 0,79 ng/ml
Prolaktyna 587,60 mlU/ml
Estradiol 60,52 pg/ml
TSH 2,39
wiekszosc wynikow ciezko interpretowac skoro cykl bezowulacyjny ale prolaktyna 587 przy normach 102-496 to zdecydowanie za duzo. Mam nadzieje ze uda sie wszystko unormowac. wizyta u lekarza dopiero w poniedzialek -
nick nieaktualny
-
yvonneSW wrote:Ja odebralam wyniki pierwszych badan hormonalnych
FSH 6,5 mlU/ml
LH 28,4 mlU/ml
Progesteron 0,79 ng/ml
Prolaktyna 587,60 mlU/ml
Estradiol 60,52 pg/ml
TSH 2,39
wiekszosc wynikow ciezko interpretowac skoro cykl bezowulacyjny ale prolaktyna 587 przy normach 102-496 to zdecydowanie za duzo. Mam nadzieje ze uda sie wszystko unormowac. wizyta u lekarza dopiero w poniedzialek -
dziewczyny jestem na etapie poszukiwania endo i wstępnie znalazłam już lekarza oczywiście prywatnie bo na NFZ to terminy mają odległe plus urlopy.Babeczka bierze 120 zł za wizytę plus 100 za ewentualne usg tarczycy.Teraz pytanie czy waszym zdanie m dużo jak na endo czy cena jest ok
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:dziewczyny jestem na etapie poszukiwania endo i wstępnie znalazłam już lekarza oczywiście prywatnie bo na NFZ to terminy mają odległe plus urlopy.Babeczka bierze 120 zł za wizytę plus 100 za ewentualne usg tarczycy.Teraz pytanie czy waszym zdanie m dużo jak na endo czy cena jest ok
-
nick nieaktualny