Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycasteams wrote:Okres to mnie chyba w konia robi. Brzuch boli caly dzien a jego nie ma. Zobaczymy kiedy wredota przyjdzie
A ja z chlopakiem robimy stojaczki na miski dla pieskow i kotkow. Nie wiem czy mozna tu link do fb dac moglybyscie popatrzec jakie cuda robimy
ale mnie jajnik ten po owu zakłuwa -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:kochana pokaż ja bym zobaczyła
ale mnie jajnik ten po owu zakłuwa
edit już widzę link:-)
to teraz czekamy na zapłodnienie a jeśli już było to na zagnieżdżenie i piękne dwie kreseczki i po kolei serduszko ,pierwsze ruchy i oczywiście relację z porodu a na końcu poprosimy fotunie pięknego maluszka:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:42
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:też chętnie zobacze:-)
edit już widzę link:-)
to teraz czekamy na zapłodnienie a jeśli już było to na zagnieżdżenie i piękne dwie kreseczki i po kolei serduszko ,pierwsze ruchy i oczywiście relację z porodu a na końcu poprosimy fotunie pięknego maluszka:-)Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:nie można zadąrzyć czytać ja małego połozylam i sama się kładę z ksiązką w ręku. polecam "zapisane w wodzie"'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
casteams wrote:Dzieki dziewczyny!
Staramy sie interes jakos sie kreci choc kokosow na tym nie zarobimy ale to fajne jest serio ) i podoba sie KlientomRene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
SusannaDean wrote:Nigdy nie miałam takiego 'ucisku na macice' po owu... ovitrelle zadziałał dobrze to o nim świadczy
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Casteams ile bierzecie za spersonalizowaną miseczkę dla psa? Pokazę mojemu jak wróci z biegania
Zalezy jakiego masz psa
Za mala miske - 22euro
Za srednia - 25
Za duza - 30.
Mala np dla yorka a duza dla labradora srednia to wiadomo piesel taki do kolan.