Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
casteams wrote:Ja mam rocznego labradora żre 12kg karmy na miesiac max 5 tyg jest kochany )) ale nie spi z nami, zostaje na dole a my na gorze. Bramka zamknieta jak dla dziecka bo to nasza slodka dzidzia
-
casteams wrote:Ja mam rocznego labradora żre 12kg karmy na miesiac max 5 tyg jest kochany )) ale nie spi z nami, zostaje na dole a my na gorze. Bramka zamknieta jak dla dziecka bo to nasza slodka dzidzia
Moja labradorkę zostawiła w Polsce sobie moja mama mój tata jest ze mną w Holandii prawie rok a ona sama i teraz ma zajęcie na spacery musi chodzić itp...
U nas narazie bez zwierzaków bo nadal nie mam płotu w ogrodzie najpierw chce dom wykończyć a potem zobaczymy co i jak
-
nick nieaktualny
-
Och dziewczyny, ale napisałyście! Ja wróciłam z chrzcin. Maleństwo cudowne, jak wzięłam na ręce to myślałam że nie oddam...! Lecę jutro rano na badania, po południu egzamin a potem będzie luźniej w głowie, mam nadzieję.
Piękne miseczki! Ja dla psiaków robię szelki i smycze ale na własny użytek. Ostatnio też się bawię szyciem, dzisiaj miałam debiut w swojej sukience i wszystkim się podobało ogólnie też dużo dziecięcych cudaków ostatnio szylam (maty, kokon, szmatki-przytulanki, plecaczki), ale też na prezenty i własny użytek.
Ogólnie wcześniej miałam fazę na szydełkowanie i rożne inne cuda. Też możecie pooglądać jak macie ochotę . Dawno nie wrzuciłam, muszę ponadrabiac! No ale ja wszystko tylko dla siebie/rodziny w zasadzie
https://m.facebook.com/cudapii/
A co do psów - ach mój ukochany temat! Mam whippeta - koło 20kg wazy, zjada miesięcznie 10kg surowego mięsa, z kilogram marchewki i z 15 jajek :p. Plus co ukradnie, hehe.
Ale co w nim cudowne - jest mięciutki, ma mało sierści i nie ma zapachu. Przesiąka tym na czym leży . I śpi z nami oczywiście. Największy przytulas w świecie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
@ mnie nadal zwodzi bo jej nie ma. Mysle ze przyjdzie bo szyjka otwarta i juz bardzo nisko jest. Wlasciwie to sie ciesze ze nie ma @ bo moj cykl sie wydluza. Dzisiaj moj 27dc. Brzuch boli od wczoraj ale dalej nic.
Zapowiada sie ladna pogoda w NL
MamaNL nie moge Cie dodac do przyjaciolek a tym samym napisac Ci wiadomosci na privanusiak5 lubi tę wiadomość
-
casteams wrote:Witam
@ mnie nadal zwodzi bo jej nie ma. Mysle ze przyjdzie bo szyjka otwarta i juz bardzo nisko jest. Wlasciwie to sie ciesze ze nie ma @ bo moj cykl sie wydluza. Dzisiaj moj 27dc. Brzuch boli od wczoraj ale dalej nic.
Zapowiada sie ladna pogoda w NL
MamaNL nie moge Cie dodac do przyjaciolek a tym samym napisac Ci wiadomosci na priv
Zobacz w zaproszeniach kiedyś wysłałam ci zaproszenie -
pilik wrote:Och dziewczyny, ale napisałyście! Ja wróciłam z chrzcin. Maleństwo cudowne, jak wzięłam na ręce to myślałam że nie oddam...! Lecę jutro rano na badania, po południu egzamin a potem będzie luźniej w głowie, mam nadzieję.
Piękne miseczki! Ja dla psiaków robię szelki i smycze ale na własny użytek. Ostatnio też się bawię szyciem, dzisiaj miałam debiut w swojej sukience i wszystkim się podobało ogólnie też dużo dziecięcych cudaków ostatnio szylam (maty, kokon, szmatki-przytulanki, plecaczki), ale też na prezenty i własny użytek.
Ogólnie wcześniej miałam fazę na szydełkowanie i rożne inne cuda. Też możecie pooglądać jak macie ochotę . Dawno nie wrzuciłam, muszę ponadrabiac! No ale ja wszystko tylko dla siebie/rodziny w zasadzie
A co do psów - ach mój ukochany temat! Mam whippeta - koło 20kg wazy, zjada miesięcznie 10kg surowego mięsa, z kilogram marchewki i z 15 jajek :p. Plus co ukradnie, hehe.
Ale co w nim cudowne - jest mięciutki, ma mało sierści i nie ma zapachu. Przesiąka tym na czym leży . I śpi z nami oczywiście. Największy przytulas w świecie
cudnego masz psa:-)taki kochany:-).Fajne rzeczy tworzysz,podziwiam talent:-)koniecznie dorzuć nowe foty na pewno będę śledzić Twoją stronkę -
pilik wrote:Och dziewczyny, ale napisałyście! Ja wróciłam z chrzcin. Maleństwo cudowne, jak wzięłam na ręce to myślałam że nie oddam...! Lecę jutro rano na badania, po południu egzamin a potem będzie luźniej w głowie, mam nadzieję.
Ale co w nim cudowne - jest mięciutki, ma mało sierści i nie ma zapachu. Przesiąka tym na czym leży . I śpi z nami oczywiście. Największy przytulas w świecie
Jakie cuda robisz! Przepiękne! Można u Ciebie coś zamówić?
Człowiek znika na parę dni, a tu ooo, miliony postów do nadrobienia
Dziewczyny, co myślicie o testowaniu kilka dni przed @ testami owu?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wrócę jeszcze na chwilkę do tematu naszej tabelki jedna z was która jest upoważniona do edytowania wysłała mi swój projekt tabelki wstawiłam link nad linkiem naszej pierwotnej tabelki.Tabelka jest wspólna daltego napiszcie proszę która wam lepiej pasuję i którą ostatecznie zostawiamy bo dwóch nie ma sensu prowadzić.Myślę że nasza lista będzie nam towarzyszyć także w innym ogólnym wątku który sobie stworzymy jak lipiec się skończy,szkoda by było jakby nasze forumowe drogi się rozeszły...
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene - dziękuje!!
Casteams - może to dobry objaw! U nas też dzisiaj super pogoda, zaraz z dzieciakami w pracy na spacer idziemy
Asia-bez jak ma się cierpliwość to można tylko po pracy migę działać i trochę o trwa.
Susanna - jak koleżanka? A Twój nastrój? -
nick nieaktualnyasia-bez wrote:Jakie cuda robisz! Przepiękne! Można u Ciebie coś zamówić?
Człowiek znika na parę dni, a tu ooo, miliony postów do nadrobienia
Dziewczyny, co myślicie o testowaniu kilka dni przed @ testami owu?
kilka dni przed @ odradzam a tym bardziej testami owu. ale słyszałam ze w ciazy testy owu co niektórym wychodzą pozytywne. ja mimo wszystko jestem za beta najwcześniej w terminie @. chyba ze sa poważne wskazania jak u Susanny zeby testować kilka dni przed terminem @ -
nick nieaktualnyPilik - lezy w szpitalu chyba ja badaja bo nie odpisala
Madziu,teraz juz biore odpowiednie leki przed ciaza wiec nie bede gonic z testem szczegolnie ze jestem po zastrzyku hcg i sie moze utrzymac
Ale serio testy owu moga wyjsc ale po cocl sobie nadzieje robic? Bo nie musi sie potwierdzic -
nick nieaktualnyDokładnie Susanna masz racje.. pójdziecie na bete 9 dpo czy 10 dpo bedzie wynosila np 5 i co wam do da...? bedziecie tylko gdybac czy to ciaza czy nie bo nie które labo maja taki wynik graniczny między brakiem ciazy a ciaza... dziewczyny poczekajcie do tego minimum 13-14 dpo...naprawdę to zdrowiej dla Was i Waszych maluszków..mowi to ponad 4 letnia staraczka ktora majatek wydala na testy i bety 9 dpo i potem 15 dpo szlam drugi raz bo ze stresow ze 9 dpo byl negatyw @ mi sie spozniala i godzine po wynik drugiej bety @ mnie zalewala...a o psychice nie wspomne... od roku nie chodze wczesniej na bete jak w terminie @. dziewczyny cierpliwosci
A test owu sluzy do wykrywania owulacji i tego sie trzymajmyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 09:59