X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteams wrote:
    Ja mam rocznego labradora :) żre 12kg karmy na miesiac max 5 tyg :) jest kochany :))) ale nie spi z nami, zostaje na dole a my na gorze. Bramka zamknieta jak dla dziecka ;) bo to nasza slodka dzidzia :)
    kochane są labradorki moja przyjaciółka ma suczkę labladorkę i jak do niej przychodzę to zawsze zostanę przywitana i nie odejdzie dopóki jej nie pogłaskam:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteams wrote:
    Ja mam rocznego labradora :) żre 12kg karmy na miesiac max 5 tyg :) jest kochany :))) ale nie spi z nami, zostaje na dole a my na gorze. Bramka zamknieta jak dla dziecka ;) bo to nasza slodka dzidzia :)

Moja labradorkę zostawiła w Polsce sobie moja mama mój tata jest ze mną w Holandii prawie rok a ona sama i teraz ma zajęcie na spacery musi chodzić itp...

U nas narazie bez zwierzaków bo nadal nie mam płotu w ogrodzie najpierw chce dom wykończyć a potem zobaczymy co i jak

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mykam już do wyrka:-)
    życzę dobrej i stosunkowo udanej nocy:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    dziewczyny mykam już do wyrka:-)
    życzę dobrej i stosunkowo udanej nocy:-)
    hehe :)
    Dobranoc :*

• pilik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny, ale napisałyście! Ja wróciłam z chrzcin. Maleństwo cudowne, jak wzięłam na ręce to myślałam że nie oddam...! Lecę jutro rano na badania, po południu egzamin a potem będzie luźniej w głowie, mam nadzieję.

Piękne miseczki! Ja dla psiaków robię szelki i smycze ale na własny użytek. Ostatnio też się bawię szyciem, dzisiaj miałam debiut w swojej sukience i wszystkim się podobało :D ogólnie też dużo dziecięcych cudaków ostatnio szylam (maty, kokon, szmatki-przytulanki, plecaczki), ale też na prezenty i własny użytek.
    Ogólnie wcześniej miałam fazę na szydełkowanie i rożne inne cuda. Też możecie pooglądać jak macie ochotę ;). Dawno nie wrzuciłam, muszę ponadrabiac! No ale ja wszystko tylko dla siebie/rodziny w zasadzie
    https://m.facebook.com/cudapii/

A co do psów - ach mój ukochany temat! Mam whippeta - koło 20kg wazy, zjada miesięcznie 10kg surowego mięsa, z kilogram marchewki i z 15 jajek :p. Plus co ukradnie, hehe.
    Ale co w nim cudowne - jest mięciutki, ma mało sierści i nie ma zapachu. Przesiąka tym na czym leży ;). I śpi z nami oczywiście. Największy przytulas w świecie

ds022el.png

u4uGp2.png
  • agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2017, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    wpisuje sie na lipiec I mam mala nadzeieje,ze sie w tym miesiacu uda :) od tygodnia mam strasznie wrazliwe I bolace piersi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od rana sine usta... Ciekawe od czego ... Hm

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    @ mnie nadal zwodzi ;) bo jej nie ma. Mysle ze przyjdzie bo szyjka otwarta i juz bardzo nisko jest. Wlasciwie to sie ciesze ze nie ma @ bo moj cykl sie wydluza. Dzisiaj moj 27dc. Brzuch boli od wczoraj ale dalej nic.

Zapowiada sie ladna pogoda w NL :)

MamaNL nie moge Cie dodac do przyjaciolek a tym samym napisac Ci wiadomosci na priv :(

anusiak5 lubi tę wiadomość

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteams wrote:
    Witam :)
    @ mnie nadal zwodzi ;) bo jej nie ma. Mysle ze przyjdzie bo szyjka otwarta i juz bardzo nisko jest. Wlasciwie to sie ciesze ze nie ma @ bo moj cykl sie wydluza. Dzisiaj moj 27dc. Brzuch boli od wczoraj ale dalej nic.

Zapowiada sie ladna pogoda w NL :)

MamaNL nie moge Cie dodac do przyjaciolek a tym samym napisac Ci wiadomosci na priv :(

Zobacz w zaproszeniach kiedyś wysłałam ci zaproszenie

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Och dziewczyny, ale napisałyście! Ja wróciłam z chrzcin. Maleństwo cudowne, jak wzięłam na ręce to myślałam że nie oddam...! Lecę jutro rano na badania, po południu egzamin a potem będzie luźniej w głowie, mam nadzieję.

Piękne miseczki! Ja dla psiaków robię szelki i smycze ale na własny użytek. Ostatnio też się bawię szyciem, dzisiaj miałam debiut w swojej sukience i wszystkim się podobało :D ogólnie też dużo dziecięcych cudaków ostatnio szylam (maty, kokon, szmatki-przytulanki, plecaczki), ale też na prezenty i własny użytek.
    Ogólnie wcześniej miałam fazę na szydełkowanie i rożne inne cuda. Też możecie pooglądać jak macie ochotę ;). Dawno nie wrzuciłam, muszę ponadrabiac! No ale ja wszystko tylko dla siebie/rodziny w zasadzie

A co do psów - ach mój ukochany temat! Mam whippeta - koło 20kg wazy, zjada miesięcznie 10kg surowego mięsa, z kilogram marchewki i z 15 jajek :p. Plus co ukradnie, hehe.
    Ale co w nim cudowne - jest mięciutki, ma mało sierści i nie ma zapachu. Przesiąka tym na czym leży ;). I śpi z nami oczywiście. Największy przytulas w świecie
    no to trzymam kciuki za wizytę i egzamin:-)
    cudnego masz psa:-)taki kochany:-).Fajne rzeczy tworzysz,podziwiam talent:-)koniecznie dorzuć nowe foty na pewno będę śledzić Twoją stronkę:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieszka011988 wrote:
    Hejka
    wpisuje sie na lipiec I mam mala nadzeieje,ze sie w tym miesiacu uda :) od tygodnia mam strasznie wrazliwe I bolace piersi...
    witaj:-)u mnie te same objawy oby się udało:-)a kiedy zamierzasz testować?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • asia-bez Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:

Jakie cuda robisz! Przepiękne! Można u Ciebie coś zamówić? :D

Człowiek znika na parę dni, a tu ooo, miliony postów do nadrobienia ;)

Dziewczyny, co myślicie o testowaniu kilka dni przed @ testami owu?

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie testami owu nie wykryjesz ciazy ;)

• asia-bez Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam na forum, że testy owu też coś wykrywają i pokazują 2 kreskę zanim pokaże test ciążowy :)

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-bez wrote:
    Czytałam na forum, że testy owu też coś wykrywają i pokazują 2 kreskę zanim pokaże test ciążowy :)
    Mozesz robic i sie nakrecac,ale testy owu sa do owu a ciazowe do ciazy

• Rene Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrócę jeszcze na chwilkę do tematu naszej tabelki jedna z was która jest upoważniona do edytowania wysłała mi swój projekt tabelki wstawiłam link nad linkiem naszej pierwotnej tabelki.Tabelka jest wspólna daltego napiszcie proszę która wam lepiej pasuję i którą ostatecznie zostawiamy bo dwóch nie ma sensu prowadzić.Myślę że nasza lista będzie nam towarzyszyć także w innym ogólnym wątku który sobie stworzymy jak lipiec się skończy,szkoda by było jakby nasze forumowe drogi się rozeszły...

jagodowa91 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene - dziękuje!!
    Casteams - może to dobry objaw! U nas też dzisiaj super pogoda, zaraz z dzieciakami w pracy na spacer idziemy
    Asia-bez jak ma się cierpliwość to można :) tylko po pracy migę działać i trochę o trwa.
    Susanna - jak koleżanka? A Twój nastrój?

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-bez wrote:
    Jakie cuda robisz! Przepiękne! Można u Ciebie coś zamówić? :D

Człowiek znika na parę dni, a tu ooo, miliony postów do nadrobienia ;)

Dziewczyny, co myślicie o testowaniu kilka dni przed @ testami owu?

kilka dni przed @ odradzam a tym bardziej testami owu. ale słyszałam ze w ciazy testy owu co niektórym wychodzą pozytywne. ja mimo wszystko jestem za beta najwcześniej w terminie @. chyba ze sa poważne wskazania jak u Susanny zeby testować kilka dni przed terminem @

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik - lezy w szpitalu chyba ja badaja bo nie odpisala

Madziu,teraz juz biore odpowiednie leki przed ciaza wiec nie bede gonic z testem szczegolnie ze jestem po zastrzyku hcg i sie moze utrzymac

Ale serio testy owu moga wyjsc ale po cocl sobie nadzieje robic? Bo nie musi sie potwierdzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Susanna masz racje.. pójdziecie na bete 9 dpo czy 10 dpo bedzie wynosila np 5 i co wam do da...? bedziecie tylko gdybac czy to ciaza czy nie bo nie które labo maja taki wynik graniczny między brakiem ciazy a ciaza... dziewczyny poczekajcie do tego minimum 13-14 dpo...naprawdę to zdrowiej dla Was i Waszych maluszków..mowi to ponad 4 letnia staraczka ktora majatek wydala na testy i bety 9 dpo i potem 15 dpo szlam drugi raz bo ze stresow ze 9 dpo byl negatyw @ mi sie spozniala i godzine po wynik drugiej bety @ mnie zalewala...a o psychice nie wspomne... od roku nie chodze wczesniej na bete jak w terminie @. dziewczyny cierpliwosci

A test owu sluzy do wykrywania owulacji i tego sie trzymajmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 09:59

‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: