Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cola87 wrote:Cześć dziewczyny! Jestem i pamiętam o Was dziś w pracy jestem na cięciach, urodziło sie dziś dwóch chłopaków i jedna dziewczynka... Bosze jakie słodkie te dzidziusie! A pieski mam dwa, beagla i kundelka. Moje serduszka ukochane! Pozdrawiam
Idzianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Nie czytałam, ale na pewno to zrobię, nie lubię kryminałów, wolę klasyczne powieści (kupiłam kilka dni temu kochanych "Nędzników") horrory, powieść obyczajową oraz poezję
Idzianna lubi tę wiadomość
-
MamaNl wrote:A ja padłam i pospalam troszkę zjadłam obiad i powiem wam ze najchętniej poszłabym spać dalej ale oglądam jakiś tam film
14.07 mam wizytę u gina a @ nadal nie mam ale to dopiero 30dc Hehehe może jutro bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Zarzuc Co nieco
Bo ja mogłabym Ci polecic coś genialnego, nie kryminał, ale powieść przygodowo-romantyczną polskiej pisarki K.B Miszczuk "Szeptucha" - wyszły już 3 części a w przygotowaniu ostatni, 4.
To jest alternatywna wersja polski, co by było gdyby nie przyjął Mieszko chrztu Ale XXI wiek młoda lekarka musi odbyć roczny staż u szeptuchy, aby móc zaliczyć studia, wyjeżdża na staż do małej wsi w kielecczyźnie ! Zarąbiste !!!!! Uwielbiam