Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Idzianna wrote:Ja też czytam kryminały i thrillery
Bondę czytałam (poza ostatnią), Nesbo, Camillę Lackberg, Stiega Larssona ale polecam w szczególności Tess Gerritsen jeśli nie boicie się thrillerów medycznych seria z Maurą Iles i Jane Rizzoli bo ona pisze też thrillery o podłożu romansów i te średnio mi leżały -
nick nieaktualny
-
I Sapkowskiego też zażyczyliśmy sobie książki na ślub zamiast kwiatów i na liście (bo goście o nią prosili) był m.in. cały Sapkowski i cały jest w kolekcji ))
A teraz zakupiłam Remigiusza Mroza, słyszałam, że super, ale jeszcze nie zaczęłam - czeka na urlopikSusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Idzianna wrote:I Sapkowskiego też zażyczyliśmy sobie książki na ślub zamiast kwiatów i na liście (bo goście o nią prosili) był m.in. cały Sapkowski i cały jest w kolekcji ))
A teraz zakupiłam Remigiusza Mroza, słyszałam, że super, ale jeszcze nie zaczęłam - czeka na urlopik -
nick nieaktualnyNajfajniejsze czytane w tym roku :
1) Razem będzie lepiej
Autor: Jojo Moyes
2) Bliźnięta z lodu
Autor: S.K. Tremayne
3) Eleonora i Park
Autor: Rainbow Rowell
4) Demonolodzy. Ed i Lorraine Warren
Autor: Gerald Brittle
5) Ja, diablica
Autor: Katarzyna Berenika Miszczuk
6) Maybe Someday
Autor: Colleen Hoover
7) Hrabina. Tragiczna historia Elżbiety Batory
Autor: Rebecca Johns
Czcij ojca swego
Autor: Ela Sidi
9) Ulubione rzeczy
Autor: Sharon Bolton
10) To, co zostało
Autor: Jodi Picoult
Na przykład Bardzo dobre
Jakby któraś chciała zajrzeć, to to mój proil na Lubimy czytać http://lubimyczytac.pl/profil/220270/dettawalker
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Patrzcie jakie my tu książkomaniaczki ... a w realnym życiu cieżko spotkać osobe, która cos w tym roku choćby przeczytała Nie wiem tragedia
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:pozazdrościć takiego zamiłowania do czytania książek:-)
ja odkąd pamietam tak mam, pochłaniam książki, no wiadomo teraz przy dziecku mniej ale nie raz mam nocki zarwane jak mąż wyjezdza
też ją chetnie przeczytam - przeczytałam skrót i zapowiada się ciekawieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 18:29
Rene lubi tę wiadomość
-
Ale się rozpisalyscie o książkach dziewczyny, a myślałam już ze nikt nie czyta na tym forum. Ja bardziej książki historyczne niż thillery, szczególnie historia Anglii.
Zabijam czas w oczekiwaniu na testowanie, chyba nie wytrzymam i jutro sprawdzę ale nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie. Poza tym boję się zobaczyć jedna kreskę... -
Ja tez uwielbiam czytać i to bardzo ale odkąd mlody jest na świecie to nie mam czasu na to... i bardzo mi tego brakuje..
Za to w ciąży duzo czytałam, i jak lezalam w szpitalu kilka dni to dostalam opierdol od ordynatora czemu czytam kryminaly?!?!? W ciąży nie wolno... heheheheh
-
A wyobraźcie sobie ze najlepsze to ze smialam sie z tego i opowiedzialam to mojej mamie i ona mi wszystkie ksiazki takie zabrała z domu i przywiozla inne.nudne książki heeehhehe tak wiecie - lepiej dmuchać na.zimne bo w końcu to ordynator to może ma rację