Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:ja naleze do wydazenia na fb "przeczytam 52 ksiazki w 2017 roku" mialam konto na lubimy czytac ale po dlugiej przerwie nie moglam sie zalogowac i juz nowego nie zalozylam
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:eh te ostatnie dni przed testowaniem....katorga...
Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Widzę Rene że jesteśmy w podobnym momencie. Z tym że mi Ovu wyznaczyło owulację 27.06, a tego dnia byłam u gina i nie było pęcherzyka tylko płyn po pęknięciu. Według niego owulacja mogła być dzień lub dwa wcześniej
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj z doskoku. Obiecałam koleżance coś uszyć i mi całe popołudnie zeszło!
Ale przyszły mi przed chwilą wyniki i muszę się podzielić tą radością!
Prolaktyna spadła z 40 na 9!!!
Tsh aktualnie 1,76 (było 3,5).
Reszta też w normie.
Nic tylko działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 21:27
Rene, MamaNl, Madzix88, SusannaDean, Idzianna, jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Rene wrote:no to mogłyśmy mieć w tym samym dniu:-)tylko z tą różnicą że u Ciebie był 17-18 dc a u mnie 19,a jak długie masz cykle?
-
pilik wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj z doskoku. Obiecałam koleżance coś uszyć i mi całe popołudnie zeszło!
Reszta też w normie.
Nic tylko działać -
Cheresta wrote:Właśnie zwykle od 32 do nawet 45 dni, dlatego myślałam że testować będę dopiero gdzieś 15 lipca, a tu proszę. W tym cyklu zaczęłam brać wiesiołka ciekawe czy to mogło wpłynąć na długość cyklu
-
Sarrrra wrote:Dostałam @. O 2 dni wcześniej. Wychodzi ze będę drugi raz testować 30 lipca
SusannaDean, Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj z doskoku. Obiecałam koleżance coś uszyć i mi całe popołudnie zeszło!
Reszta też w normie.
Nic tylko działać
Cudowne wieści!!pilik, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:Dostałam @. O 2 dni wcześniej. Wychodzi ze będę drugi raz testować 30 lipca
pytam dlatego żeby od razu wpisać Cię na listę bo potem może gdzieś umknąć post -
A ja dziś byłam zrobić badania - TSH i prolaktyna już w normie , choć prolaktyna jeszcze w górnej granicy.
No i niestety nie wytrzymałam i zrobiłam też betę (9dpo) - wynik <0.1 nie pozostawia złudzeń a i tak ciągle gdzieś tam mam nadzieję, że ta beta to za wcześnie i może jednak coś tam kiełkuje.
-
nick nieaktualnyNitka1 wrote:A ja dziś byłam zrobić badania - TSH i prolaktyna już w normie , choć prolaktyna jeszcze w górnej granicy.
No i niestety nie wytrzymałam i zrobiłam też betę (9dpo) - wynik <0.1 nie pozostawia złudzeń a i tak ciągle gdzieś tam mam nadzieję, że ta beta to za wcześnie i może jednak coś tam kiełkuje.
o jejku ale zrobiłaś -
dzięki dziewczyny! Myślę że jak prolaktyna tak spadła to pewnie progesteron poszedł w górę, oby. Idę po weekendzie do gin, upewnić się że na 100% zagojone i działamy. Ale się nie mogę doczekać! Teraz mam jeszcze większe lipcowe nadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 22:12
SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:dzięki dziewczyny! Myślę że jak prolaktyna tak spadła to pewnie progesteron poszedł w górę, oby. Idę po weekendzie do gin, upewnić się że na 100% zagojone i działamy. Ale się nie mogę doczekać! Teraz mam jeszcze większe lipcowe nadzieje
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny