Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nitka1 wrote:Dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię.
Boję się tylko, że mogę nie otrzymać w poniedziałek wyników bety na czas i nie wiem, czy odwoływać tego dentystę. Chcę usunąć ósemkę więc rentgen będzie konieczny.
A jakbyś dopłaciła w lab za usługę cito? U nas 5zl to kosztuje i masz wyniki do 5 godzin od pobrania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteams wrote:Przyszla dzisiaj @ takze zaczynam 5 cykl.
W tym mcu odpuszczam ovu zostaje tylko przy lekach, moze to bedzie ten cykl w sierpniu koncze 33 lata - licze na prezent
Trzymam kciuki za urodzinowy cykl ja też z sierpnia. 2 sierpnia mam 29 ur -
Witajcie
Milego dnia wszystkim Ja wczoraj mialam jakis slabszy dzien ale slabszy psychicznie zastanawialam sie ile z tego co sie dzieje w moim zyciu ma sens Dzis troszke lepiej choc czasami gdybam sobie co lepsze
Magdzia trzymam kciuki za pomyslne zalatwienie sprawy
Susanna domyslalm sie ze sen musial byc ciekawy ...
Casteams nowy cykl nowe szanse ja tez czekam na nowy cykl ale sie cos ociaga hahhaha nie mam zadnych objaowo ciazowych wiec testowac nie bede ale cienko widze moja wizyte u ginekolozki
A tak slonko swieci za oknem , chlopcy pojechali do szkoly a ja tak mysle ze moze czas zaczac rozgladac sie za jakas praca hahhaha A moze jeszcze troszke w domu posiedze i doprowadze wszystko ze zdrowiem do konca
Tez mialam wyrywane zeby i przeswietlenia i powiem Wam ze nie bralam mozliwosci ciazy nawet pod uwage .... jakos nie zastanawialam sie nad tym
Mysle ze u mnie hormony szleja bo odstawilam OVARIN powiem wam ze hormonalnie mnie wyciszyl nie mialam w sumie PMS ale wkurzalo mnie odczucie ciaglej wilgotnosci i tak naprawde nie zmieniajacy sie sluz.... Nie do konca wiedzialam co i jak ....no ale teraz za to czekam na @ wrrr a ja nie lubie czekac hahhaha
-
Hey dziewczyny!
Mały sondaż:
Wolałybyście tabelkę staraczek wg dat czy alfabetycznie po nikach?
Pierwsza wersja jest bardziej czytelna jeśli szuka się po datach, nie mniej jednak wymaga tworzenia nowych tabelek w każdym miesiącu.
Druga opcja jest bardziej czytelna jeśli próbujemy znaleźć konkretną staraczkę i posłuży na dłuższy czas (niestety nie wszystkim dziewczynom w lipcu się uda - a szkoda....)pilik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja jadę właśnie do pracy, dużo jeszcze przed urlopem do załatwienia niestety obym zdążyła na monitoring! ale jutro po pracy wyruszamy )))PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
optymistkaaa wrote:Hey dziewczyny!
Mały sondaż:
Pierwsza wersja jest bardziej czytelna jeśli szuka się po datach, nie mniej jednak wymaga tworzenia nowych tabelek w każdym miesiącu.
Druga opcja jest bardziej czytelna jeśli próbujemy znaleźć konkretną staraczkę i posłuży na dłuższy czas (niestety nie wszystkim dziewczynom w lipcu się uda - a szkoda....)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 09:07
-
casteams wrote:Przyszla dzisiaj @ takze zaczynam 5 cykl.
W tym mcu odpuszczam ovu zostaje tylko przy lekach, moze to bedzie ten cykl w sierpniu koncze 33 lata - licze na prezent
MagdziaF powodzenia oby dali Ci tą podwyżkę
Susanna szybko Ci zleci oczywiście kciuki nadal trzymamy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 09:11
-
optymistkaaa wrote:Hey dziewczyny!
Mały sondaż:
Druga opcja jest bardziej czytelna jeśli próbujemy znaleźć konkretną staraczkę i posłuży na dłuższy czas (niestety nie wszystkim dziewczynom w lipcu się uda - a szkoda....)
Ja wolę datami