Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene - bo my tutaj wszystkie takie aktywne jesteśmy, że niektóre posty giną w morzu wiadomości
Wydaje mi się, że możemy spróbować alfabetycznie. Nie zaszkodzi spróbować. Jak nie zda egzaminu - zawsze można przywrócić starą wersję. A nóż się okaże, że jest bardziej praktycznaMadzix88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:Rene - bo my tutaj wszystkie takie aktywne jesteśmy, że niektóre posty giną w morzu wiadomości
Wydaje mi się, że możemy spróbować alfabetycznie. Nie zaszkodzi spróbować. Jak nie zda egzaminu - zawsze można przywrócić starą wersję. A nóż się okaże, że jest bardziej praktyczna
podoba mi sie ta propozycja jesli nie bedzie klopotliwa ewentualna zmiana -
nick nieaktualnybola mnie cyce boli mnie brzuch....zaczynam swirowac bo ten cykl jest 100% naturalny nie bralam clo ani dupka i wmawiam juz sobie ze cos tam sie dzieje.....bo tak mnie cyce napitalaly po lekach...sprowadzcie mnie na ziemie...kusi mnie zbadac proga...
-
nick nieaktualnyCześć, ale super ze już czwartek!
Co do listy to lepiej datami, łatwiej zobaczyć kto w jaki dzień testuje:)
Łapią mnie skurcze w nocy w łydki, już suplementują magnez ale wczoraj kupiłam shota magnezu i dziś nie miałam skurczu:DRene, pilik lubią tę wiadomość
-
optymistkaaa wrote:Rene - bo my tutaj wszystkie takie aktywne jesteśmy, że niektóre posty giną w morzu wiadomości
Wydaje mi się, że możemy spróbować alfabetycznie. Nie zaszkodzi spróbować. Jak nie zda egzaminu - zawsze można przywrócić starą wersję. A nóż się okaże, że jest bardziej praktyczna
zdania już są podzielone z tego co przeczytałam chociaż jeszcze nie wszystkie dziewczyny jeszcze się określiły może na razie zróbmy tak ja zostawię tą z datami u siebie a tą alfabetyczną zostawimy u Ciebie,po jakimś czasie próby wyjdzie która zostanie z nami na stałe.Jeszcze do pomocy jest nasza MagdziaF jakby co:-)Ja trochę tą z datami zmodyfikowałam i dodałam drugi arkusz ale to już dziewczyny pewnie widziały.Jeszcze jedna kwestia dziewczyny które korzystają z forum przez telefon jak u was z tabelkami czy jest jakiś problem? -
Madzix88 wrote:bola mnie cyce boli mnie brzuch....zaczynam swirowac bo ten cykl jest 100% naturalny nie bralam clo ani dupka i wmawiam juz sobie ze cos tam sie dzieje.....bo tak mnie cyce napitalaly po lekach...sprowadzcie mnie na ziemie...kusi mnie zbadac proga...
a ja już sobie wmówiłam że tym razem się nie udało jakoś cycki mniej mnie bolą...jestem gotowa na łyk porażki -
optymistkaaa wrote:Dziewczyny, od tej pory dostępna lista także w wersji alfabetycznej na okres testowy
Daty na czerwono - to okresy po ,,terminie'' tudzież za chwilę staraczki będą testować. Dajcie znać jakie wyniki! Kciukam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 09:56
-
nick nieaktualny
-
optymistkaaa wrote:Dziewczyny, od tej pory dostępna lista także w wersji alfabetycznej na okres testowy
Daty na czerwono - to okresy po ,,terminie'' tudzież za chwilę staraczki będą testować. Dajcie znać jakie wyniki! Kciukam!!! -
nick nieaktualny
-
z twojego postu wnioskuje że też kupujesz bilety na pociag z wyprzedzeniem.ja tak musze bo jedziemy z dzieckiem co prawda samodzielnym ale nie wyobrazam sobie aby mąż jechał w innym przedziale niż my i też pare zlotych taniej wychodzi przy bilecie rodzinnym i uldzie na dziecko
-
my juz w weekend wyjezdzamy i zostało troche przgotowan typu prasowanie pakowanie itp.plus troche prac w domu ale jestem dobrej mysli że wyrobie się na czas że wszystkimn.koncze pic kawusie i znikam kosic trawniki bo wczoraj pogoda pokrzyżowała mi plany pracowe