X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene - bo my tutaj wszystkie takie aktywne jesteśmy, że niektóre posty giną w morzu wiadomości ;)

Wydaje mi się, że możemy spróbować alfabetycznie. Nie zaszkodzi spróbować. Jak nie zda egzaminu - zawsze można przywrócić starą wersję. A nóż się okaże, że jest bardziej praktyczna ;)

Madzix88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Rene - bo my tutaj wszystkie takie aktywne jesteśmy, że niektóre posty giną w morzu wiadomości ;)

Wydaje mi się, że możemy spróbować alfabetycznie. Nie zaszkodzi spróbować. Jak nie zda egzaminu - zawsze można przywrócić starą wersję. A nóż się okaże, że jest bardziej praktyczna ;)

podoba mi sie ta propozycja jesli nie bedzie klopotliwa ewentualna zmiana

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bola mnie cyce boli mnie brzuch....zaczynam swirowac bo ten cykl jest 100% naturalny nie bralam clo ani dupka i wmawiam juz sobie ze cos tam sie dzieje.....bo tak mnie cyce napitalaly po lekach...sprowadzcie mnie na ziemie...kusi mnie zbadac proga...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ale super ze już czwartek!
    Co do listy to lepiej datami, łatwiej zobaczyć kto w jaki dzień testuje:)
    Łapią mnie skurcze w nocy w łydki, już suplementują magnez ale wczoraj kupiłam shota magnezu i dziś nie miałam skurczu:D

Rene, pilik lubią tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:

wiem wiem i dobrze bo by forum umarło

zdania już są podzielone z tego co przeczytałam chociaż jeszcze nie wszystkie dziewczyny jeszcze się określiły może na razie zróbmy tak ja zostawię tą z datami u siebie a tą alfabetyczną zostawimy u Ciebie,po jakimś czasie próby wyjdzie która zostanie z nami na stałe.Jeszcze do pomocy jest nasza MagdziaF jakby co:-)Ja trochę tą z datami zmodyfikowałam i dodałam drugi arkusz ale to już dziewczyny pewnie widziały.Jeszcze jedna kwestia dziewczyny które korzystają z forum przez telefon jak u was z tabelkami czy jest jakiś problem?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    bola mnie cyce boli mnie brzuch....zaczynam swirowac bo ten cykl jest 100% naturalny nie bralam clo ani dupka i wmawiam juz sobie ze cos tam sie dzieje.....bo tak mnie cyce napitalaly po lekach...sprowadzcie mnie na ziemie...kusi mnie zbadac proga...
    kto wie...może juz ktoś tam mieszka:-) oczywiście trzymam kciuki:-)
    a ja już sobie wmówiłam że tym razem się nie udało jakoś cycki mniej mnie bolą...jestem gotowa na łyk porażki

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteams wrote:
    Przyszla dzisiaj @ takze zaczynam 5 cykl.

W tym mcu odpuszczam ovu :) zostaje tylko przy lekach, moze to bedzie ten cykl :) w sierpniu koncze 33 lata - licze na prezent ;)
    czy jesteś w stanie określić datę następnego testowania?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od tej pory dostępna lista także w wersji alfabetycznej na okres testowy :):)
    Daty na czerwono - to okresy po ,,terminie'' tudzież za chwilę staraczki będą testować. Dajcie znać jakie wyniki! :):) Kciukam!!!

Rene lubi tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Dziewczyny, od tej pory dostępna lista także w wersji alfabetycznej na okres testowy :):)
    Daty na czerwono - to okresy po ,,terminie'' tudzież za chwilę staraczki będą testować. Dajcie znać jakie wyniki! :):) Kciukam!!!
    Super :-)mam pytanko jaki masz pomysł z wpisywaniem dziewczyn już zafasolkowanych i jak już maluszki będą na świecie czy wszystko będzie w jednym arkuszu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 09:56

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh wyczekam sie jeszcze...

• Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Nie otwiera mi się jak klikam u Ciebie:-(

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Oh wyczekam sie jeszcze...
    Gwarantuję z nami czas Ci szybko zleci:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene - napisałam Ci priv - potrzebuję pomocy technicznej ;)

• Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Rene - napisałam Ci priv - potrzebuję pomocy technicznej ;)
    oki już zerkam:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już odpisałam:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Gwarantuję z nami czas Ci szybko zleci:-)
    To na pewno hihi ;) moze dzis posprzatam w donu :O

Rene lubi tę wiadomość

• optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene - nie uciekaj mi z privu ;P

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    su a gdzie wybierasz sie na urlop

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z twojego postu wnioskuje że też kupujesz bilety na pociag z wyprzedzeniem.ja tak musze bo jedziemy z dzieckiem co prawda samodzielnym ale nie wyobrazam sobie aby mąż jechał w innym przedziale niż my i też pare zlotych taniej wychodzi przy bilecie rodzinnym i uldzie na dziecko

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my juz w weekend wyjezdzamy i zostało troche przgotowan typu prasowanie pakowanie itp.plus troche prac w domu ale jestem dobrej mysli że wyrobie się na czas że wszystkimn.koncze pic kawusie i znikam kosic trawniki bo wczoraj pogoda pokrzyżowała mi plany pracowe

‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ