Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:zgadzam się z Tobą
A Ty Rene kiedy ? Jakieś przeczucia ?Rene lubi tę wiadomość
-
Nitka1 wrote:W poniedziałek dentysta i pewnie czeka mnie rtg i zastanawiam, się czy w piątek nie powtórzyć tej bety. Myślicie, że wynik będzie już wtedy miarodajny?
SusannaDean, TSH mam na poziomie 0,98 -
Nitka1 wrote:Dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię.
Boję się tylko, że mogę nie otrzymać w poniedziałek wyników bety na czas i nie wiem, czy odwoływać tego dentystę. Chcę usunąć ósemkę więc rentgen będzie konieczny. -
nick nieaktualnyNitka1 wrote:Dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię.
Boję się tylko, że mogę nie otrzymać w poniedziałek wyników bety na czas i nie wiem, czy odwoływać tego dentystę. Chcę usunąć ósemkę więc rentgen będzie konieczny. -
Cheresta wrote:Sama mam nadzieję że jeśli nam się nie udało to programowo dostanę okres w poniedziałek i jak najszybciej będziemy mogli się starać znowu. Dlatego do tej pory nie testuje dopiero właśnie w poniedziałek rano. Tego dnia wracam do pracy po urlopie i chciałabym wiedzieć. Mam twarde postanowienie do końca tygodnia wytrzymać bez sprawdzania
A Ty Rene kiedy ? Jakieś przeczucia ?
Także żelazna zasada nie testuje przed niedzielą.Co do przeczuć to różnie są chwilę że jestem spokojna jest ok udało się za chwilę denerwuję się że chyba nie wyszło eh...SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:A nie da się przełożyć tej wizyty ?
Mogę ją teoretycznie przełożyć, tylko termin stracę a kolejny na NFZ to pewnie dopiero za jakieś 3 msc
W sumię, to miałam wcześniej nadzieję, że będzie konieczność przełożenia, bo będę już w ciąży, ale nie sądziłam, że termin wizyty tak idealnie pokryje się z terminem spodziewnej @.
No nic, jesli do poniedziałku nic się nie wyjaśni, to na pewno ją odwołam - na pewno nie będę ryzykować -
Nitka1 wrote:Dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię.
Nitka1 wrote:Mogę ją teoretycznie przełożyć, tylko termin stracę a kolejny na NFZ to pewnie dopiero za jakieś 3 msc
W sumię, to miałam wcześniej nadzieję, że będzie konieczność przełożenia, bo będę już w ciąży, ale nie sądziłam, że termin wizyty tak idealnie pokryje się z terminem spodziewnej @.
No nic, jesli do poniedziałku nic się nie wyjaśni, to na pewno ją odwołam - na pewno nie będę ryzykować -
nick nieaktualny
-
Nitka1 wrote:Mogę ją teoretycznie przełożyć, tylko termin stracę a kolejny na NFZ to pewnie dopiero za jakieś 3 msc
Cheresta wrote:No tak to w końcu Polska tu o lekarza niełatwo... Ja sama byłam się dziś zapisać do reumatologa i dopiero pod koniec miesiąca mają ruszyć zapisy na wrzesień. Akurat moja pani doktor zawsze mnie przyjmie nawet jak nie jestem zapisana jeśli tylko ma okienko, ale przyjmuje dopiero 1 sierpnia. I tak sobie pomyślałam że z naszą służbą zdrowia musiałabym iść prywatnie gdybym miała pozytywny test
-
Echhh,no ja niestety właściwie wyłącznie prywatnie się leczę i gin, i dentysta, dermatolog, wszystko prywatnie.. za dużo miałam przypadków i opowieści o różnym traktowaniu - gorszym na NFZ niż prywatnie, no i terminy na NFZ są dramatyczne!PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Rene wrote:szkoda sobie psuć nerwy na te terminy,kiedy w końcu zmieni się ten chory system.....
Rene lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Nie wiem czy w dobrym miejscu zapytyję..
Biorąc luteinę 15-24dc test robić w terminie @, czy przy odstawianiu luteiny (gdzieś wyczytałam taką informację,że sprawdzić betę, jeśli ciąża to brać dalej i do gina). Może któraś z Was brała/bierze luteinę?
DobranocStarania 09.2016
metformina, inofem, wit d, omega, wit c, b12, lametta, luteina,
08.07.20
Homocysteina- 5,28 qmol/l (4,44-13,56)
ANA1- ujemny
Przeciw plemnikom- ujemny
PAI-1 homo
mthfr 677C>T hetero
mthfr 1298A>C hetero
11.07.20- Prog- 7.68 bez lutki
12.19-histerolaparoskopia: niedrożna lewa strona, 1.5x2cm polip
07.19- AMH 4,72
20.07- 1dc
2-6dc lametta
4dc- prolaktyna 14.54
11dc- prawa 8mm, lewa 15mm, endo 5.5mm
18dc- prawa nic, lewa 14-15mm WTF?
18dc- prog <<0.050 brak owulki
19-28dc- luteina
24-30dc plamienie -
nick nieaktualnyDzień dobry!
Ja dziś wyjazd na inną budowę i wcześniej wstać musiałam.
Dziewczyny trzymajcie kciuki składam wniosek o podwyżkę, żeby był akcept.
Brzuch już boli okresowo.
Wczoraj padłam spać przed 21. To TSH daje w kość!!!
Zaraz sobie Was poczytam:-)pilik lubi tę wiadomość