Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:z twojego postu wnioskuje że też kupujesz bilety na pociag z wyprzedzeniem.ja tak musze bo jedziemy z dzieckiem co prawda samodzielnym ale nie wyobrazam sobie aby mąż jechał w innym przedziale niż my i też pare zlotych taniej wychodzi przy bilecie rodzinnym i uldzie na dziecko
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
A może w pliku dodać po prostu na stałe filtr na kolumnach (w wierszu 2), to będziemy mogły sobie sortować dane wg potrzeby. Nie wiem, tylko, czy w tej wersji arkusza kalkulacyjnego filtry utrzymają się po zapisaniu pliku.Idzianna lubi tę wiadomość
-
Nitka1 wrote:Cześć Dziewczyny.
A może w pliku dodać po prostu na stałe filtr na kolumnach (w wierszu 2), to będziemy mogły sobie sortować dane wg potrzeby. Nie wiem, tylko, czy w tej wersji arkusza kalkulacyjnego filtry utrzymają się po zapisaniu pliku. -
Jest na czw za tydzień umówiona do gina. Będą już wyniki z mutacji trompocostam.prolaktyna różyczki proga oh 12 bo kazał powtórzyć i zrobić. Jestem jakos dzisiaj taka spokojna i dobrze nastawiona. Może ten cykl da zmiany
SusannaDean, pilik, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny