Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja też wole zmiany dzis na ostatni moment udało mi sie zaliczyc fryzjera bo moja Pani miała urlop a wczoraj byłam na hybrydzie na naturalnej płytcie bez przedłużania bo mam całkiem krótkie i łamliwe.wstyd sie przyznac 29,5 roku na karku i 2 raz w życiu robione paznokcje u kosmetyczki ze mnie jest beztalencie w tej kwestii umiem tylko odzywka pomalowac a jeszcze musze córce na szybko pomalowac bo w nocy wyjezdzamy.
trzymam za was kciuki.u mnie może trafi sie owulka na co licze że wpisze się akurat w urlopowy klimat i luz.odezwie sie 17.07.2017 jak wróce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W środe powinna przyjść @ ale z pewnych przyczyn za testuję w poniedziałek jeśli będzie negatywny to spróbuję w środę jeśli miesiączki nie będzie oczywiście chociaż patrząc na swój wykres tracę nadzieję...Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Mnie tez pobolewa brzuch ale tak lekko zobaczymy co pokaże test za kilka dni
Oczywiście wierze ze krechy będą piękne i mocne skoro coś nie coś się już pokazało hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 20:43
-
anusiak5 wrote:hej ja też wole zmiany dzis na ostatni moment udało mi sie zaliczyc fryzjera bo moja Pani miała urlop a wczoraj byłam na hybrydzie na naturalnej płytcie bez przedłużania bo mam całkiem krótkie i łamliwe.wstyd sie przyznac 29,5 roku na karku i 2 raz w życiu robione paznokcje u kosmetyczki ze mnie jest beztalencie w tej kwestii umiem tylko odzywka pomalowac a jeszcze musze córce na szybko pomalowac bo w nocy wyjezdzamy.
trzymam za was kciuki.u mnie może trafi sie owulka na co licze że wpisze się akurat w urlopowy klimat i luz.odezwie sie 17.07.2017 jak wróce
udanego wypoczynku:-) -
Rene wrote:a u mnie nic zero bólu brzucha
-
nick nieaktualnyPrzyszłam się tylko wpisać, ze się ankręcam, bo dostałam dziś plamienia połączonego z bólem po lewej stronie (z niego bła owu - z lewego jajnika) plamienie koloru toffi (w dwóch poprzednich ciażach były takie same) wiec pisze wam bo mąż uznał ze przesadzam i jak można się stresować czyms takim!
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Ja mam taki ból jak ostatnio w dzień okresu. Wtedy od rana brzuch mnie bolał i wiedziałam że lada moment będzie okres. Nie upłynęło 2 godziny i poczułam mokro. Obym się myliła, ale jak już ma przyjść to niech przychodzi szybko