Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRene wrote:siedzę i piję kawę z mlekiem:-)
Trzymam cały czas kciuki juz niedługo będziesz testować
Mam wielką nadzieję, że to było to Przynajmniej będe pozytywnie nastawiona do testu zobaczyzmy
u nas jest piekny dzień... balkon otwarty super jest a ja w piżamce w domu
i zrobiłaś mi smaka na kawę -
Dzień dobry Kochane! Co u Was słychać? U nas piękna pogoda, lecimy nie długo nad morze jest cudownie, cisza spokój... chillout ślę pozdrowienia ze słonecznego Władysławowa
Rene, pilik, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć! Ja zaraz pędzę do kościoła. Ostatnio zaczęłam znowu chodzić. Bardzo mi tego brakowało.
Ewi długo nie pospalaś.
Rene smacznej kawki!
Su ja tam trzymam kciuki jak cholera za Ciebie!!!
Pilik bry! Jak u Ciebie ładnie, to u mnie średnio;-)
Miłego dnia. Odezwę się później.
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ja już myślałam że nic mnie nie zaskoczy, biorę 2x luteine i chyba ze 3 nawet duphastony... plamienie nie wynika z niedoboru proga może być tylko od np torbieli lub implantacji nic innego nie ma, w poprzednich ciazach wyszukałam cały internet równiez po ang na ten temat....psychoza, ale ja muszę wszystko wiedzieć...
Mam wielką nadzieję, że to było to Przynajmniej będe pozytywnie nastawiona do testu zobaczyzmy
u nas jest piekny dzień... balkon otwarty super jest a ja w piżamce w domu
i zrobiłaś mi smaka na kawę
co do balkonu otworzyłam i mi much nawlatywało więc musiałam włączyć odstraszacz do gniazdka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaNl wrote:U mnie dziś mało spania budziłam się często i tempka dużo w dół pożyjemy zobaczymy co będzie dalej Wiec bo tak myśle ze ten cień cienia to może jakiś błąd był skoro tempka tyle spadła kiedyś już miałam cykl 35 dni
A czemu nie powtórzysz? To była super kreseczka -
SusannaDean wrote:Właśnie musze sobie kupić taki bo mi wlatują też mimo 8 piętra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:wcalę Ci się nie dziwię że się doszukujesz,tyle juz przeszłaś...
co do balkonu otworzyłam i mi much nawlatywało więc musiałam włączyć odstraszacz do gniazdka
Na muchy też jest ten odstraszacz? Nie tylko na komary?
Muszę kupić. Bo te muchy to masakra jakaś! -
nick nieaktualny