Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:hehe nie będzie aż tak źle my tu razem z Tobą czekamy także nie jesteś sama:-)
Wiesz, pokładam wielką nadzieję w ten cykl, chociaż czuję, że nie udało się...
chociaż w zeszłym czułam, ze sie udało a to była franca @
Także nie pokładam wiary w te przemyślenia, jednak mam wielkie oczekiwania w końcu te leki juz wywalczone biorę i chciałabym -
SusannaDean wrote:No ale od osiwienia się mogę nie uratować
Wiesz, pokładam wielką nadzieję w ten cykl, chociaż czuję, że nie udało się...
chociaż w zeszłym czułam, ze sie udało a to była franca @
Także nie pokładam wiary w te przemyślenia, jednak mam wielkie oczekiwania w końcu te leki juz wywalczone biorę i chciałabym
co do siwienia to spokojnie są jeszcze farby do włosów hihi:-p chyba że nie farbujesz -
nick nieaktualnyRene wrote:właśnie bierzesz leki tyle już poświęciłaś nagroda Ci się należy:-)
co do siwienia to spokojnie są jeszcze farby do włosów hihi:-p chyba że nie farbujesz
Wiem, że już jest poświęcenie, ale tak to nie ma
Każdej się należyjagodowa91 lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Naturalny blond, chociaz kusi żeby zafarbować, ale tyle już czasu unikam farb, ze mi szkoda
Wiem, że już jest poświęcenie, ale tak to nie ma
Każdej się należySusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:ja już tyle lat farbuję że nie pamiętam jaki mam kolor włosów hihi po odrostach ciężko stwierdzić
Moje siostry mają to samo :p
A ja się nigdy nie odważyłam zafarbować... nawet myslalam żeby na urlop zaszaleć jakąś szamponetek na próbę :p -
nick nieaktualnypilik wrote:Moje siostry mają to samo :p
A ja się nigdy nie odważyłam zafarbować... nawet myslalam żeby na urlop zaszaleć jakąś szamponetek na próbę :p
jak chcesz zrób sobie ombre lub refleksy u fryzjera i bedzie lepiej wyglądać i bedzie pewnosc i nie drastyczna zmiana -
SusannaDean wrote:I ci ta szamponetka rok bedzie schodzić
jak chcesz zrób sobie ombre lub refleksy u fryzjera i bedzie lepiej wyglądać i bedzie pewnosc i nie drastyczna zmiana
Haha no właśnie tego się boję dlatego nic nie ruszam :p myślałam o pasemkach... ale pewnie się nie wybiorę i takSusannaDean lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:I ci ta szamponetka rok bedzie schodzić
jak chcesz zrób sobie ombre lub refleksy u fryzjera i bedzie lepiej wyglądać i bedzie pewnosc i nie drastyczna zmiana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny