Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNl wrote:Witajcie
Dziś zaczęłam dzień od testu czułość 10 ...
Temperatura poszła w górę i to mnie skusiło żeby zrobić test mimo ze wczoraj był cyfrowy negatywny taki wiecie co pokazuje ile tyg temu było zapłodnienie
I co myślicie ???? Wiecie ja mam słaby wzrok Hahahah Jest jakiś cień ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e07dc89158b.jpg
Jakiś cień cienia można dojrzeć, zrób w poniedziałek to będziesz miała pewność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCola87 wrote:Ja musze sie wypisać z testowania. Teraz są dni płodne, a moj facet wyjechał. Pokłóciliśmy sie bardzo. On chyba wcale nie chce dziecka, tylko tak mówił. Rzuca słowa na wiatr. Nie wiem co dalej będzie... Jestem bardzo nieszczęśliwa
Cola jak pisała Su, porozmawiajcie. Ja się często zastanawiam, czy jednak chcę. Wtedy pytam Męża a On mi przypomina o tym, że bardzo oboje chcemy, że straciliśmy już jedno i wtedy przypomina mi się, jak bardzo przeżyłam to wszystko.
Czasem życie codzienne, nawał pracy, powoduje przesunięcie ważnych pragnień na inny tor. Wtedy lekko trzeba przypomnieć, co ważne Głowa do góry! Będzie dobrze. Sierpień za pasem. -
Rene ja tez coś tam widzę ale nie będę narazie zbyt się ekscytować to byłby dopiero 4,4 tyg Wiec wszystko może się zdarzyć robiłam jakoś tak przeczuciem bo odstawiłam Ovarin i nie łykałam żadnych witamin wczoraj kupiłam test i complex mama jakiś witamin żeby kwas foliowy był powiem Wam ze w tym miesiącu helsińskie potwierdzi wogole nie brałam ciąży pod uwagę chodziłam na fizjoterapie i urynofizjoterapie załatwiłam dentystę Wiec były prześwietlenia i znieczulenia No wszystko chyba co nie powinno
-
nick nieaktualny